Video: 3M's sustainability value commitment

Bæredygtighed indbygget i alt, hvad vi laver

3M er forpligtet til at sikre bæredygtighed og forbedre ethvert liv

 • Hos 3M har vi fastlagt en ambitiøs, langsigtet strategi for bæredygtighed. Vi har til hensigt at bruge vores passion og videnskabelige tilgang til at tackle udfordringer, hvor vi kan få størst mulig indflydelse. Udfordringer, der er afgørende for bæredygtigheden af vores planet og de mennesker, der lever på den.


Vores strategi

3M's indsats fokuserer på tre prioriterede områder, hvor vi kan gøre den største forskel. Få mere at vide om, hvordan 3M gør fremskridt i forhold til vores 2025-mål inden for disse prioriterede områder her.

 • Bæredygtighed: Videnskab for cirkulære
  Videnskab for cirkularitet

  Design løsninger, der gør mere med mindre materiale, og fremmer en global cirkulær økonomi.

 • 3M Bæredygtighed: Videnskab for klimaet
  Videnskab for klimaet

  Innover for at dekarbonisere industrien, fremskynde globale klimaløsninger og forbedre vores miljømæssige fodaftryk.

 • Bæredygtighed: Videnskab for Fællesskabet
  Videnskab for samfundet

  Skab en mere positiv verden gennem videnskab, og inspirer folk til at slutte sig til os.


Øge vores forpligtelser

Som en virksomhed med rødder i videnskabelig udforskning og troen på, at ethvert problem har en løsning, anvender vi vores teknologiske ekspertise til at hjælpe med at løse nogle af verdens største udfordringer: råmaterialer, vand, energi og klima, sundhed og sikkerhed samt uddannelse og udvikling.

 • 3M Sustainability - improving lives: water spillway
  3M forpligter sig til at opnå CO₂-neutralitet, reducere vandforbruget og forbedre vandkvaliteten

  3M har i årtier haft en førende position inden for bæredygtighed og miljøforvaltning. Fra 2021 tager vi yderligere skridt til at knække kurven for CO₂-emissioner og vandforbrug, og forbedre vandkvaliteten. Vi vil investere 1 milliard USD for at reducere vores kulstofemissioner for at blive CO₂-neutrale i 2050 og reducere vores vandforbrug med 25 % inden 2030 (med henblik på en reduktion på 9,5 milliarder liter vand om året). Den nyeste rensningsteknologi vil gøre det muligt for os at returnere vand af højere kvalitet efter dets brug i vores produktionsaktiviteter.

 • 3M vil integrere bæredygtighed i alle nye produkter
  3M integrerer bæredygtighed ind i hvert nyt produkt

  Med ca. 1000 nye produkter hvert år og ca. en tredjedel af det årlige salg fra produkter, der blev udviklet for mindre end fem år siden, kan 3M have stor indflydelse på udviklingen mod en bæredygtig fremtid. Derfor skal alle nye produkter, der kommer ind i vores kommercialiseringsproces, siden 2019 have en forpligtelse til at vise værdien af bæredygtighed, der viser, hvordan det skaber indflydelse til gavn for det fælles bedste. Både fremskridtene og virkningen af denne forpligtelse måles og rapporteres i vores årlige bæredygtighedsrapporter.

 • Skift til 100 % vedvarende elektricitet
  300.000 frivillige timer for 3Mere til at forbedre liv

  I 2019 udvidede virksomheden sit kompetencebaserede serviceprogram, 3M Impact, og forpligtede sig til at levere 300.000 arbejdstimer med kompetencebaseret frivilligt arbejde. Dette udføres af 3M-medarbejdere for at forbedre liv og hjælpe med at løse samfundets sværeste udfordringer inden 2025. Projekter gennemføres over hele verden og fokuserer på en række forskellige emner, herunder STEM-uddannelse, klimaændringer, trafiksikkerhed og bæredygtig affaldshåndtering.