Oversigt over samarbejde

Et globalt strategisk samarbejde

Vi præsenterer et af autobranchens mest effektive og omfattende overfladebearbejdelses- og lakfinishsystemer nogensinde.

 • Tre ting du skal vide


  Jeg bad om en effektiv alt-i-én-løsning til fjernelse af støv. Vi hørte efter og er nu stolte af at kunne give autoværkstederne dette totale slibesystem. Her kommer noget vigtig baggrundsviden:

  1. Systemet er udviklet for at understøtte det løbende behov for renere, sikrere og mere effektive og rentable værksteder og kombinerer klassens bedste 3M-slibemidler med eksklusive elektriske værktøjer og støvfjernelsesløsninger fra Festool Automotive Systems. Oplev styrken ved samarbejde.

  2. Festool har gennem mere end 90 år udviklet nye teknologier og udbudt professionelle og banebrydende løsninger til håndværkere. Festool Automotive Systems har været eksperter i slibning siden 1951 og støvfjernelse siden 1976 og fremstiller elektrisk værktøj, der anses for det bedste til bilreparation.

  3. 3M blev grundlagt i 1902 og er et globalt kraftcenter, der er ansvarligt for 60.000 produkter, som anvendes i hjem, virksomheder, skoler og på hospitaler. Med forskere og videnskabsfolk i hele verden, tilstedeværelse i 70 lande og salg i 200 er det globale 3M-team opsat på at skabe teknologi og produkter, der forbedrer mulighederne for alle virksomheder og alle hjem og gør livet lettere for alle. 3M Automotive Aftermarket Division dækker hele verden og servicerer bilreparationsbranchen gennem mere end 70 datterselskaber. 3M AAD har omfattende viden om branchen og stærke relationer til professionelle inden for reparation.

  3M Automotive Aftermarket Division og Festool Automotive Systems ser frem til at gøre en afgørende forskel sammen med jer og gøre deres yderste for at understøtte jeres ekspertise, så I kan yde jeres bedste.

 • Powered by Festool Automotive Systems-logo

  Total Automotive Sanding System

   


  3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af autobranchen. 3M's innovative slibemidler, som er de bedste af sin art, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibemidler, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladebearbejdning, herunder trykluft og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, opbevaringsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflader, funktioner til fjernelse af støv og service.

  FIND UD AF MERE OM FESTOOL

  BESØG 3MCOLLISION.COM