Trykluft Karrosserireparationssystem

Trykluft Slibesæt til karosseri

Besparelser for professionelle.
Professionelle resultater for de økonomisk bevidste.

Reducerer dine energiudgifter med op til 30 %. Det er imponerende. Og det er sliberesultatet også. Trykluft-Slibesættet til karrosseri skiller sig ud med sit lave forbrug af trykluft og den hurtige fjernelse af materiale. Du kommer til at slibe på den mest effektive måde og opnå perfekte resultater.

Slibning i topklasse. Fordi tid er penge. Uanset om det handler om hastighed eller holdbarhed, er 3M™ Cubitron™ II helt i top. Sammenlignet med andre premium-produkter garanterer den optimal slibekvalitet dobbelt så længe. Og det på trods af, at den kræver mindre arbejde og mindre tryk.

 

 • Elektrisk Slibesæt til karosseri

  Total Automotive Sanding System er tilgængeligt til karrosseriteknikkere i en elektrisk version med ROTEX RO 150.

  El-slibesæt til karosseri >

 • Slibning uden fartgrænser – 3M™ Cubitron™ II

  3M™ Cubitron™ II giver mulighed for maksimal fjernelse med minimal varmeudvikling, og med bare fire standardslibemidler opnår du perfekte resultater.

  3M™ Cubitron™ II >

 • Slibeproces – trinvis beskrivelse

  Viden om processen af afgørende for strømlining og standardisering af opgaver. Følg processen trin for trin for at opnå optimale resultater.

  Se den trinvise beskrivelse af slibeprocessen >

   

   


3M™ Cubitron™ II-slibemidler og -tilbehør

Køb alle produkter

3M™ Personlig sikkerhed

Køb alle produkter
 • 3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+
  3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+

 • Powered by Festool Automotive Systems-logo

  Total Automotive Sanding System

  3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af autobranchen. 3M's innovative slibemidler, som er de bedste af sin art, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibemidler, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladebearbejdning, herunder trykluft og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, opbevaringsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflader, funktioner til fjernelse af støv og service.

  FIND UD AF MERE OM FESTOOL