Forbedre sikkerheden

 • Testet ved simulerede vindhastigheder på op til 270 km/t.

  Der er mange ting, du ikke kan kontrollere – vejret, ulykker og jordskælv for at nævne nogle få. Men du kan forberede dig på det uventede med beskyttelses- og sikkerhedsfilm til vinduer fra 3M™ og 3M™ monteringssystemer.

  Reducerer risikoen for flyvende glas. Beskyt dig mod tab på fast ejendom. Sørg for færre forstyrrelser af forretningsaktiviteter. Beskyt dine medarbejdere, din virksomhed og din bundlinje ved at sikre dit glas mod naturkatastrofer.


Få det op på et højere niveau.

 • Det er afgørende for sikkerheden at fastholde glasskår.

  Det er afgørende for sikkerheden at fastholde glasskår.

  Med 3M™ beskyttelsesfilm til vinduer kan du opgradere dit glas til et højere niveau til en brøkdel af den pris, det koster at udskifte glasset. Byggestandarderne foreskriver muligvis, at glas i nærheden af farlige steder, f.eks. våde overflader, døre, gulve, ramper og trapper skal overholde bestemte sikkerhedskrav for glas.

  Med 3M™ beskyttelsesfilm til vinduer kan du hurtigt og nemt leve op til sikkerhedskravene for glas til en brøkdel af den pris, det koster at skifte vinduer.

  • Kan opgradere glas, så det overholder byggestandarder, til en meget lavere pris, end hvad det koster at sætte nyt glas i.
  • Du kan hurtigt og nemt leve op til sikkerhedskravene for glas.

Beskyt dig mod spontane ulykker, hvor glas går itu.

 • Beskyt dig mod spontane ulykker, hvor glas går itu.

  Forstærk dit glas for at reducere risikoen for personskade eller materielskade.

  Hærdet glas er stærkere end standardglas, men faktorer såsom urenheder kan få det til at eksplodere spontant. Når det sker, kan der opstå farlige åbninger, og der kan endda regne glasskår ned på fodgængere.

  • Minimer sikkerhedsfarer
  • Oprethold driften, mens du skifter glas

Kom godt gennem uvejret.

 • Bevar roen før, under og efter uvejret.

  Bevar roen før, under og efter uvejret.

  Din bygning – og især dine vinduer – er sårbare over for elementernes rasen hver eneste dag. Når vinduer smadrer på grund af stærk vind, uvejr eller stødulykker, kan prisen for at skifte glasset være en dråbe i havet i forhold til mistet omsætning, fysiske skader eller materielskade. Beskyt dig selv og din virksomhed mod risikoen fra flyvende glas, der kan forvolde personskade og materielskade, med beskyttelses- og sikkerhedsfilm til vinduer fra 3M™ og 3M™ monteringssystemer.

  • Opnå beskyttelse mod påvirkningen fra uvejr
  • Reducer risikoen for ulykker på grund af stærk vind og andre påvirkninger
  • Minimer omsætningstabet fra de daglige forretningsaktiviteter

Produktanbefaling


Beskyt din investering med beskyttelses- og sikkerhedsfilm til vinduer 3M™.

Beskyt menneskerne og udstyret i din bygning mod farerne fra flyvende snavs, vind og regn i tilfælde af en naturkatastrofe.


Sådan køber du 3M™ Vinduesfilm.

Når du kontakter en autoriseret 3M™-forhandler, kan teamet få en forståelse af dine behov, aftale et lokalt besøg, anbefale et eller flere produkter, foretage målinger og tale om logistik omkring montering.

Vores forhandlere er autoriseret af 3M til at levere fremragende service, montering og tilfredshed. Når du køber vinduesfilm fra en autoriseret 3M™-forhandler, kommer garantien for både filmen og installationen direkte fra 3M, så du kan købe med fuld tillid.

Find den løsning, du har været på udkig efter, ved at kontakte en forhandler i dag.

Spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe.

Vores autoriserede 3M™-forhandlere vil meget gerne besvare dine spørgsmål vedrørende vinduesfilm, monteringsprocessen eller specifikke problemstillinger. • Guldemblem for 50 års erfaring

  3M™ Vinduesfilm. Så bemærkelsesværdige, at du måske ikke har opdaget dem ...

  Og det er pointen. 3M™ Vinduesfilm giver næsten usynlig beskyttelse mod solens ubarmhjertige påvirkning. De afviser f.eks. op til 97 % af varmeproducerende infrarøde stråler og op til 99 % af skadelige UV-stråler. Du eliminerer varme punkter, sparer energi og beskytter mennesker og ting i dit liv.

  50 års erfaring.


Er du interesseret i at blive forhandler?

Følg linket for at udfylde en kort formular online, hvorefter du bliver kontaktet snarest muligt af en salgskonsulent.