1. 3M Danmark
  2. 3M Kommercielle løsninger
  3. 3M™ Wrap Film series 1080 Colours
3M Kommercielle løsninger
Ni nye og imponerende designmuligheder – blandt andet tre vip-farver

3M™ Wrap Film Series 1080

Ni nye og imponerende designmuligheder – blandt andet tre vip-farver

3M lancerer ni nye farver, blandt andet tre vip-farvefilm, til 3M™ Wrap Film Series 1080-serien


3M er stolte af at lancere ni nye tilføjelser til 3M ™ Wrap Film Series 1080-serien, herunder tre revolutionerende farvevipmuligheder, der omfatter Gloss Flip Electric Wave, Satin Flip Caribbean Shimmer og Satin Flip Glacial Frost. Sammen med de tre farvevipmuligheder omfatter udvidelsen af 3M Wrap Film Series 1080 også nye, smarte satinfarver, gnistrende og blanke farver.

De tre farveflipnuancer viser livlige polykromatiske effekter, der skaber unikke, flerfarvede dimensioner, der skifter ved forskellige visningsvinkler og belysninger. Disse iriserende film brydes i livlige nuancer af violet, dyb grønblå og sart blå og skaber et forfriskende prismeoverflade til friske nye folier og grafik til biler. "For personer, der arbejder med grafik, er det afgørende, at de folie- og vinylprodukter, der medvirker til at realisere deres visioner. Derfor er det en fornøjelse for 3M at lancere disse ni tilføjelser," sagde Christian Stöhr, Portfolio Manager for Vesteuropa, 3M Commercial Solutions Division.

Udvidelsen af 3M Wrap Film Series 1080 omfatter også Gloss Storm Gray, Satin Gold Dust Black, Gloss White Gold Sparkle, Cinder Sparkle Red, Gloss Ice Blue og Satin Frozen Vanilla. Disse tilføjelser øger 1080-serien med en unik blanding af klassiske, neutrale toner og giver personer, der arbejder med grafik, mulighed for at skabe smukke teksturerede gnistrende satinoverflader og et livligt skær med blanke og metalliske farver.

3M Wrap Film Series 1080 er fremstillet i ruller med en bredde på 60", så personer, der arbejder med grafik, nemt kan dække biler i sektioner uden sømme. de nye farvevipmuligheder har en fantastisk dimensional stabilitet, mulighed for ompositionering, lang holdbarhed og permanent klæbemiddel. Endelig kan personer, der arbejder med grafik med 3M™ MCS™-garantien i ryggen stole på, at folierne lever op til deres løfter.

De nye farver er:

1080 swatches visual