1. Danmark
 2. 3M Transport

3M Transport

Infrastruktur i Tokyo, Japan
Mere sikre, hurtigere og lettere måder at holde verden i gang på.
Transportprodukter

Transport

Driver verden fremad.

Fly-, skibs- eller landtransport. Fra fragtskibe til scootere. Vi spiller en innovativ rolle ved mere effektivt at skabe sikrere, behageligere, mere attraktive, holdbare og miljøvenlige transportformer. Uanset om du tager toget eller flyver i 35.000 fods højde. Overalt i transportens verden kan du regne med, at 3M fører dig fremad.


Transportprodukter

Se alle Transportprodukter

     

    • Driver verden fremad.

     Uanset hvor du skal hen, og hvordan du når frem – til lands, til vands eller i luften. Fra fragtskibe til scootere. Du kan finde 3M overalt i transportsektoren.

     Vi spiller en innovativ rolle inden for effektiv konstruktion af mere sikre, komfortable, attraktive, holdbare og bæredygtige transportformer – uanset om du skal nå et tog, eller om du flyver i 35.000 fods højde. Fra overfladebeskyttelse til tætningsmidler, fra akustik til vægtstyring – selv inden for ledningsevne og slag – hos 3M er vi altid i færd med at undersøge nye måder at hjælpe producenter, speditører og rejsende med at nå deres mål med løsninger fra design til daglig drift til destinationer.

     

    Om transport hos 3M

    • Hos 3M er vi eksperter i at hjælpe dig med at få puslespillet til at gå op ved strømlining af produkter, sikkerhed og systemer, som indgår i et gnidningsløst samarbejde. Fra tætningsmidler og klæbemidler til elektronisk indsamling af bompenge og styresystemer til parkeringspladser – vi er klar over, at integrerede systemer er med til at få din daglige drift til at køre lettere og mere sikkert.