1. Danmark
 2. 3M Auto

3M Auto

Mand, der holder en bremseskive
100 års innovation til de køretøjer, du arbejder med nu.
Se alle Autoprodukter

Auto

Udfør arbejdet rigtigt første gang, hver gang.

Dit omdømme sikrer kundeordrer og skiller dig ud fra konkurrenterne. Med næsten 100 års erfaring inden for bilindustrien kender vi alt til bildesign, -produktion og -reparation – lige fra at hjælpe OEM-producenter med at forbedre brændstoføkonomien med letvægtsløsninger til at hjælpe karrosserispecialister med at revolutionere lakeringsprocessen.


Autoprodukter

Se alle Autoprodukter

     

    • Udfør arbejdet rigtigt første gang, hver gang.

     Dit omdømme er uvurderligt. Det sikrer kundeordrer og skiller dig ud fra konkurrenterne. Med næsten 100 års erfaring inden for bilindustrien, kender vi alt til bildesign, -produktion og -reparation – lige fra at hjælpe OEM-producenter med at forbedre brændstoføkonomien med letvægtsløsninger til at hjælpe karrosserispecialister med at revolutionere lakeringsprocessen. Vi kan hjælpe dig til at udføre arbejdet hurtigere, med større tryghed og med pålidelige resultater – så dit omdømme består.

     

    • Auto

     Se hvilke 3M-produkter, der tegner fremtiden inden for bilteknisk innovation.

     Se alle Autoprodukter Arrow

    • 3M Science. Applied to Life.™

     Vores nye brand har videnskab i centrum for alt, hvad vi gør.

     Læs mere Arrow

    Om Auto hos 3M

    • Hos 3M er vi eksperter i at gøre dig tryg ved kvaliteten af dit eget arbejde. Fra vinduestoning til billakering – vi har værktøjerne som er med til at beskytte dit omdømme. Vores løsninger er designet til at hjælpe dig med at sende kvalitetsbiler ud på vejene.