1. 3M Danmark
 2. 3M Elektronik

3M Elektronik

Kvinde med tablet i et datacenter.
Vi hjælper dig med at bygge enheder i dag, som forsyner morgendagens verden.
Se alle Elektronikprodukter

Elektronik

Ændrer måden vi lever på, én innovation ad gangen.

Fra kundeservice til fly til operationsprocedurer – verden bliver fortsat mere og mere automatiseret. Software og elektronik er med i forreste linje i revolutionen. Hos 3M bestræber vi os på at skabe produkter, som ikke kun forbedrer den elektronik, vi har i dag, men også vores evne til at være innovative og forbedre morgendagens teknologier.


Elektronikprodukter

Se alle Elektronikprodukter

     

    • Ændrer måden vi lever på, én innovation ad gangen.

     Fra kundeservice til fly til operationsprocedurer – verden bliver fortsat mere og mere automatiseret. Software og elektronik er med i forreste linje i revolutionen. Hos 3M bestræber vi os på at skabe produkter, som ikke kun forbedrer den elektronik, vi har i dag, men også vores evne til at være innovative og forbedre morgendagens teknologier. Om det så handler om at gøre skærmen på din mobilenhed tydeligere og klarere, eller om at sikre, at essentielle elektroniske systemer forbliver i drift i en nødssituation. Vi lancerer nye produkter på markedet og bebuder ankomsten af en ny generation af elektronikprodukter.

    Om elektronik hos 3M

    • Hos 3M er vi eksperter i at hjælpe dig med at udvikle idéer, der forsyner fremtiden. Fra projektorer og headset til ledende tape og køleløsninger til datacentre – vi hjælper dig med at administrere omkostninger og løse designmæssige problemer. Vores reflekterende folier er med til at gøre dine produkter klarere, mens Novec™-væsker køler enheder ned, så pålideligheden øges. Vi bestræber os på at hjælpe dig med at levere bedre produkter til forbrugerne.