1. 3M Danmark
  2. 3M Design og byggeri

3M Design og byggeri

Byggeplads om natten
Vi flytter grænserne for, hvad der er muligt, gennem form og funktion.
SE ALLE DESIGN OG BYGGERIPRODUKTER

Design og byggeri

Muliggør og sikrer modige ideer hver dag.

Den ene dag består dit job i at flytte grænser – og at gøre det til tiden og inden for budget. Den næste dag består det i at sikre, at hverdagsarbejde er ekstraordinært. Det har vi forståelse for hos 3M. Derfor er vi fokuseret på at levere kvalitetsprodukter, som kan hjælpe dig med at forvandle et rum fra dag til dag.


 

  • Muliggør og sikrer modige idéer hver dag.

    Den ene dag består dit job i at flytte grænser – og at gøre det til tiden og inden for budget. Den næste dag består det i at sikre, at hverdagsarbejde er ekstraordinært. Det har vi forståelse for hos 3M. Derfor er vi fokuseret på at levere kvalitetsprodukter, som kan hjælpe dig med at forvandle et rum fra dag til dag. Eller oplyse et rum ved hjælp af et minimalt energiforbrug. Eller designe og bygge en bygning, som tilsyneladende ikke overholder fysikkens love. Eller blot effektivisere rutinearbejde. Fra ultrastærke klæbemidler til smukke reflekterende film til arkitektoniske finish – vores produkters uovertrufne håndværk sikrer, at du får ensartede og uforlignelige resultater. Uanset om du afprøver grænser med design eller kontrollerer, at et byggeprojekt forløber, som det skal.

Om design og byggeri hos 3M

  • Hos 3M er vi eksperter i at hjælpe dig med at flytte grænserne for, hvad der er muligt, gennem form og funktion. Vi samarbejder med arkitekter, designere og byggevirksomheder på at skabe smukke og funktionelle rum. Med alt lige fra spritnye vinduesfilm og tagmaterialer til gennemtestede eltape og løsninger til kabelføring kombinerer vi kravene til solidt byggeri med kerneelementerne ved godt design.