1. 3M Danmark
 2. 3M Energi

3M Energi

Luftfoto af højspændingsledninger i landlige omgivelser
Vi hjælper med at levere, spare på og nytænke verdens energi.
Se alle Energiprodukter

Energi

Bruger mindre på at hjælpe trivslen bedre i hele verden.

Vi hjælper med at indfange sollys. Vi udvikler og forsyner en pålidelig kvalitetsforbindelse til nettet. Vi reducerer vægten af stærkstrømsledninger og sørger for, at de kan transportere mere strøm. Over hele verden hjælper 3M med til at spare energi, reducere omkostningerne pr. watt og finde nye måder at skabe og opretholde en mere bæredygtig fremtid.


Energiprodukter

Se alle Energiprodukter

     

    • Bruger mindre på at hjælpe trivslen bedre i hele verden.

     Vi hjælper med at indfange sollys. Vi udvikler og forsyner en pålidelig kvalitetsforbindelse til nettet. Vi reducerer vægten af stærkstrømsledninger og sørger for, at de kan transportere mere strøm. Over hele verden hjælper 3M med til at spare energi, reducere omkostningerne pr. watt og finde nye måder at skabe og opretholde en mere bæredygtig fremtid. Vi samarbejder med andre, som beskytter, udnytter og sparer på energien i alle brancher og på alle kontinenter. Vi er fokuseret på at finde nye måder at udnytte jordens energi på og optimere værdifulde naturressourcer.

     

    • Energiprodukter

     Se hvilke 3M-produkter, der skaber en bedre verden at leve i.

     Se alle Energiprodukter Arrow

    • 3M Science. Applied to Life.™

     Vores nye brand har videnskab i centrum for alt, hvad vi gør.

     Læs mere Arrow

    Om energi hos 3M

    • Hos 3M er vi eksperter i at hjælpe dig med at gøre verden til et bedre sted at leve. Fra vinduesfilm til krympeflex – vores energiløsninger hjælper dig med at skabe rum, hvor mennesker har lyst til at bo, arbejde, lære og lege. Vores teknologier inden for vedvarende energi og solenergi hjælper dig med at efterleve strenge bæredygtighedsstandarder, samtidig med at byggeæstetikken bevares.