1. 3M Danmark
  2. 3M Sundhedssektoren
  3. Attest™ H2O2 Hurtig sterilisationsovervågning
3M Sundhedssektoren
AttestTM hurtig biologisk indikator for H2O2 fra 3M.
Velkommen til overvågningsløsninger for vaporiseret sterilisation med brintoverilte

Kommer snart
Få BI resultater for H202 inden for 24 minutter.*
*Afventer 510(k) godkendelse (FDA) efter 24 minutter

Snart vil du kunne få biologisk indikator resultat for brintoverilte sterilisationsprocesser på blot*
Efter FDA godkendelse vil alle kunder, som anvender vores 4 timers system til H2O2 kunne opgraderes til det nye system problemfrit.
 

NYHED 4-timers 3M™ Attest™ Hurtig biologisk indikator

 


3M’s veletablerede teknologi til hurtig aflæsning af biologisk indikator er udviklet i et nyt system til overvågning af vaporiseret brintoverilte sterilisationsprocesser (også kaldet Plasma). Det er godkendt af FDA til STERRAD® og kan også bruges i andre systemer som V-PRO®*.

Med de nye 4-timers 3M™ Attest™ Rapid biologiske indikatorer er det let at overvåge enhver last. Systemet, der er fremhævet i EN ISO 14161, kan bidrage til, at patienter kan tilbydes den højeste og mest ensartede kvalitet af pleje – uanset den anvendte sterilisationsmetode.

Hent brochure (PDF) om 3M™ Attest™ Rapid biologisk indikatorsystem til vaporiseret brintoverilte sterilisation

Hent præsentation af overvågning af vaporiserede brintoverilte sterilisationsprocesser

Få 3M på besøg

Få hurtigere svar, så du kan reagere tidligere.


Teknologi, der giver biologiske indikatorresultater på blot 4 timer – så du får de oplysninger, du skal bruge, mens der stadig er tid til at reagere.

Se videoen for at få mere at vide om Attest biologisk indikatorsystem til H2O2.


  • Dokument med bedste praksis for sterilisation ved lav temperatur med vaporiseret brintoverilte.

    Standardiser din måde at arbejde på.

    Med 4-timers biologiske indikatorresultater er det blevet muligt at implementere overvågning af enhver last med vaporiseret brintoverilte sterilisation. Nu kan du give patienterne den højeste og mest ensartede kvalitet af pleje, uanset om instrumenterne er steriliseret med damp, ethylenoxid eller vaporiseret brintoverilte.


Log på for at undgå dokumentationsfejl.


Biologiske indikatorresultater og anden nøgleinformation opdateres direkte ind i din instrumentregistreringssoftware, når du tilslutter 3M™ Attest™ Auto-reader 490H. Ved at mindske risikoen for menneskelige fejl forbedrer du nøjagtigheden og optimerer dokumentationen. Kontakt konsulenten fra dit instrumentregistreringssystem for at få mere at vide.

For virksomheder, der ikke p.t. bruger systemsoftware til instrumentregistrering, fås en webbaseret version til Attest Auto-Reader 490H med ekstern adgang fra en mobilenhed eller PC.

Få 3M på besøg

Vær sikker på at få en konsekvent overvågning af vaporiseret brintoverilte sterilisation.

  • Få den information du skal bruge for kvalitetssikring af din sterilisationsproces med overvågningsprodukter fra 3M. Det samme iøjnefaldende farveskift fra blå til lyserød på den kemiske indikator findes på alle overvågningsprodukterne til vaporiseret brintoverilte sterilisation. Nem at bruge, nem at aflæse. Se biologisk indikator status trådløst – anvend din internet-forbundne PC eller Smartphone til at tjekke BI resultatet eller tilbageværende minutter af BI inkubationen. Web appen giver dig mulighed for at overføre dokumentation til din PC, så du kan printe ud eller gemme denne elektronisk. 3M™ Attest™ Auto-reader 490H kan sammenkobles med dit dokumentationssystem f.eks. T-DOC. T-DOC-tilslutning gør det muligt at digitalt registrere og dokumentere biologiske indikatordata. Med foruddefinerede godkendelsestrin, fejlsøgning og dataloggning har du et værktøj, som optimerer arbejdsgange og håndhæver kvaliteten af dokumentationen.