1. 3M Danmark
 2. 3M Industri og produktion
 3. Silver slibeprodukter
3M Industri og produktion

Nye 3M™ Silver slibeprodukter til metalbearbejdning og fremstilling

Prisvenlig kvalitet og præcision

 • 3M™ Silver er en ny klasse af slibeprodukter med 3M Præcisionsformet slibekorn. Disse nye produkter varer betydeligt længere end konventionelle slibemineraler som aluminiumoxid og aluminiumzirkon, og leverer det slibeprodukt, du har brug for, og den værdi, du ønsker. Alt sammen i en skive.


Tilgængelig nu: 3M™ Silver skære- og skrubskiver

En enestående kombination af ydelse og udbytte.

De nyeste ansigter i metalslibning og -skæring er 3M™ Silver skære- og skrubskiver. De giver dig det lange liv og hurtige snit du kender fra 3M præcisionsformede korn til en uovertruffen værdi. De er ikke bare nye - de er revolutionerende.

 • 3M™ Silver skrubskive (DCGW) repræsenterer en ny klasse af produkter til vinkelsliber - drevet af den legendariske hastighed og lange levetid kendt fra 3M præcisionsformede korn. De er et ideelt valg til applikationer som fjernelse af svejsninger, affasning og kantslibning og mere - den giver hurtigere snit og længere levetid end skiver lavet af aluminiumoxid og aluminiumzirkon.

 • De nye 3M™ Silver skæreskiver er et nyt slags premiumskive med høj ydeevne, designet til at være overkommelig til daglig brug. De leveres med 3M præcisionsformede korn-teknologi, og skærer køligt for at levere en hurtig og jævn skærefunktion på alle typer Og kunderne rapporterer, at de varer længere end de konkurrerende skiver lavet af aluminiumoxid og aluminiumzirkon. Det betyder færre skift og flere færdige dele per skive, for at forbedre produktiviteten i butikken og kontrollere dine omkostninger.


Hør hvad folk har at sige om 3M™ Silver slibeprodukter

3M™ Silver skære- og skrubskiver tilbyder en uovertruffen kombination af ydeevne og værdi - men du behøver ikke tage vores ord for det. Disse producenter og fabrikanter høster allerede fordelene.

 • Succeshistorie | Fabrikerede metaller

  Til svejsning på kulstofstål rapporterer en kunde, at 3M™ Silver skrubskive leverede 28 % hurtigere skæring og 95 % mindre slid end deres nuværende aluminiumoxidskive.

 • Succeshistorie | Metalfabrikation

  Ved skæring af stål- og rustfrit stålrørkonstruktioner rapporterer denne kunde 50 % mindre slid med 3M™ Silver skæreskive versus deres standard aluminiumoxidskive.

 • Succeshistorie | Metalfabrikation

  Til skæring af metalplader og stålplader viste 3M™ Silver skæreskive 40 % mindre slid end denne kundes sædvanlige skive lavet aluminium zirkon.

 • Succeshistorie | Stålproduktion

  Ved fjernelse af laserslagge fra Hardox 960 rustfrit stål holdt 3M™ Silver skrubskive 2 gange så lang tid og krævede mindre operatørtryk end konventionelle skiver med keramiske slibekorn.


Kontakt os

Vi er interesserede i at hjælpe dig med at afgøre, hvilket industrielt slibeprodukt, der virker bedst til din anvendelse. En 3M Slibekspert vil kontakte dig for at sikre, at du får det produkt, du har brug for, for at dit arbejde udføres rigtigt.

Hvis du ønsker at tale med os om spørgsmål vedrørende produkter og teknisk support, så ring til +45 43 48 01 00.


Ressourcer til 3M™ Sliver slibeprodukter til metalbearbejdning