1. 3M Danmark
  2. 3M Industri og produktion
  3. Vedligeholdelsesarbejde – reparation og omarbejde: Optimering/problemløsning
3M Industri og produktion
optimering / problemløsning: reparation og genetablere
En løsning til alle dine hverdagsudfordringer – hver dag.

Industriel lim og tape fra 3M til hverdagens vedligeholdelse, reparation og drift

Vedligeholdelses-, reparations- og driftsaktiviteter er mere sikre og effektive, når man altid har de rette produkter lige ved hånden. Men vedligeholdelsesopgaver er så forskelligartede og uforudsigelige, at det bliver en udfordring for virksomheder at administrere lageret med forbrugsvarer. MRO Everyday Essentials-sortimentet fra 3M er baseret på flere årtiers erfaring med støtte til professionelle virksomheder i en række brancher og omfatter mere end 100 produkter, der er pakket, så de er nemmere at købe, bruge og spore. Herunder alle fornødenheder til generel rengøring, reparation & vedligeholdelse, afdækning & beskyttelse, limning & tætning, indpakning og meget mere. Everyday Essentials fra 3M er en praktisk løsning til de fleste behov i forhold til lim og tape til vedligeholdelse, reparation og drift.Afdæknings-, lærreds- og glasvævstape

3M™-afdækningstape – nu er det nemt at vælge den bedste tape, som klarer professionelle opgaver overbevisende. Dette forenklede system med 5 typer tape er baseret på tiltagende effektivitet og det samme overordnede mål – at hjælpe dig med at færdiggøre opgaver, som det er værd at færdiggøre. Lærreds- og glasvævstape fra 3M™ er lavet til at holde fast. Uanset om overfladen er glat og jævn eller ru og ujævn, og uanset om din opgave tager en time eller et år – 3M™ har udvalget af pålidelig tape, der løser opgaven.


Emballagetape, dispenser og stærk filamenttape

3M™ tilbyder et fuldt sortiment af højeffektive og pålidelige systemer til forsegling af karton og markedsførende højstyrketape, der er udviklet til at håndtere stort set alle omviklings-, bundtnings- eller forstærkningsudfordringer. Kvalitetstape, der holder produktionslinjen kørende med færre forstyrrelser og sikrer, at pakkerne er lukket ved ankomst.


Enkeltklæbende specialtape

Uanset hvor du har brug for tape, er der en 3M™-specialtape, der kan hjælpe dig med at lede, reflektere, beskytte, markere, afdække, afvise, farvekode, dække, lyddæmpe og meget mere.


Limoverføringstape og dobbeltklæbende tape

Alsidige, praktiske og hurtige løsninger. Det er det, du får med Scotch® ATG limoverføringstape til montering i virksomheder. Klæber, samler, monterer eller laminerer effektivt materialer som papir, plastik, metal, skum og meget mere.


3M™ VHB™ Tape og dobbeltklæbende skumtape

3M™ VHB™ er den mest overraskende stærke, hurtige og nemme metode til holdbare pålidelige hæftninger. 3M™ VHB™ Tape åbner en verden af muligheder, der gør det unødvendigt at bruge nitter, skruer, bolte og svejsninger og forbedrer konstruktionen, æstetikken og produktiviteten.

Lim og tætningsmasser

Uanset hvad du har brug for at klæbe, giver 3M™ Structural Adhesive dig avanceret styrke, slidstyrke, næsten lugtfri og forbedret æstetik. 3M™ Spraylim er ekstremt alsidig og kan fæstnes til metal, højtrykslaminat, plastik, isolering, skum, tekstil, træ, MDF og en lang række andre overflader.

Følg os

Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp med at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller anvendelse eller vil samarbejde med en teknisk specialist fra 3M. Du kan også ringe til os på +45 43 48 01 00.