News

 • Placeholder

  Placeholder


Vægfinishløsninger indendørs og udendørs

Varmen fra træstrukturer. Det glatte udseende af metal. Naturstens kølighed. Og hundredevis af andre valgmuligheder. Med et så stort udvalg af finishløsninger tilbyder de arkitektoniske 3M™ DI-NOC™-finishløsninger det hele til en overkommelig pris. Vælg DI-NOC, så kommer det til at se ægte ud – du vil synes, det er fantastisk.


Brug af overfladefolie

 • Byggerenovering
  Byggerenovering

  3M-folie kan bruges til at friske dine bygninger op og forny dem både indendørs og udendørs. Mønstret, metallisk, skinnende og mamorlignende effekter er alle tilgængelige med 3Ms arkitektoniske folier, og de får din bygning til at se ny ud til en fordelagtig pris.

  Kontakt os
  Se produktoplysninger

 • Mønstrede og naturlige indendørs designfinishløsninger
  Mønstrede og naturlige indendørs designfinishløsninger

  3Ms mønstrede og naturlige designfinishløsninger er hurtige og effektive renoveringsløsninger med enkel og billig vedligeholdelse efter påføring. Elevatorer, toiletter, receptionsområder: Stort set alle overflader kan få nyt udseende med 3Ms overfladefinishløsninger

  Kontakt os
  Se produktoplysninger

   

 • Whiteboard-overflader
  Whiteboard-overflader

  Med 3Ms whiteboard-materialer er det nemt at omdanne vægge og skillevægge til whiteboards i enhver størrelse. De kan bruges i mange forskellige sammenhænge: Fra kontormødelokaler, universiteter, børnehaver og skoler til detailbutikker. Det er nemt med 3M.

  Kontakt os
  Se produktoplysninger

   


Fordelene ved 3Ms arkitektoniske DI-NOC-finishløsninger

 • Garanteret
  Afprøvet og testet

  3Ms arkitektoniske DI-NOC-finishløsninger har fremragende vand-, smuds- og slidbestandighed. Disse folier er til indendørs brug i op til 12 år og udendørs brug op til 5 år og indeholder 3Ms avancerede teknologi, som giver enestående kvalitet og holdbarhed og dermed ro i sindet.

 • Overkommelig pris og høj kvalitet
  Overkommelig pris og høj kvalitet

  3Ms arkitektoniske DI-NOC-finishløsninger er lette og selvklæbende og kan anvendes på stedet på det eksisterende underlag, hvilket mindsker arbejds- og materialeomkostningerne sammenlignet med naturmaterialer. Med 3Ms DI-NOC-produkter skaber du et helt nyt udseende hurtigt og til en overkommelig pris. Men takket være den utrolige lighed med naturmaterialer kan du være sikker på at få et lige så smukt udseende.

 • Fleksibel og nem at installere
  Fleksibel og nem at installere

  3M™ Comply™-klæbeteknologien giver mulighed for, at luft kan slippe gennem små udluftningskanaler i klæbemidlet, så påføringen er hurtig og ikke efterlader luftbobler. Og det klæber effektivt til stort set ethvert underlag. Med den nemme påføring sparer du både tid og penge. På flade overflader eller over komplekse hvælvninger Perfekt til vægge, lofter, gulve, inventar eller installationer. Selve vinylmaterialet er utroligt fleksibelt.


Videoer


Materialer til downloadCertificerede installatører

Find en certificeret installatør i nærheden af dig.


Om overflade-finishløsninger

Det er nemt at renovere med 3M DI-NOC-overflade-finishløsninger Disse overflade-finishløsninger kan bruges til at få næsten enhver overflade til at ligne træ, marmor eller et bestemt mønster. Renovér og opfrisk dit inventar, dine vægge, diske og installationer, så dit rum får et helt nyt udseende til en overkommelig pris.