3M og Festool lancerer omfattende slibeløsning til værksteder inden for autoindustrien

3M indgik i februar 2016 strategisk samarbejde med producenten af Festools produkter med det formål at give vores kunder på eftermarkedet et unikt og omfattende system til slibning, polering og udsugning fra én enkelt udbyder.

Ifølge 3M er den omfattende slibeløsning udviklet til at opfylde de stigende krav til renere, sikrere, mere effektive og rentable værksteder. 3M vil tilbyde totalløsning, der vil forbedre værkstedsmiljøet ved at kombinere 3M’s slibeprodukter, Festools maskiner og service af høj kvalitet. Det samlede system bliver lanceret i Europa til januar 2017. 

“Hos 3M har vi brugt mange timer sammen med vores kunder for at undersøge, hvordan værkstederne drives, og hvordan vi kan tilbyde innovative løsninger, der hjælper dem med at forbedre deres overordnede effektivitet”, fortæller Werner Kaelin, Business Development Manager for 3M Automotive Aftermarket Division. “Vi har mere end 100 års erfaring inden for slibeteknologi og effektive brands som f.eks. Cubitron ™ II og Trizact ™ , som tilfører værdi til vores kunder på forskellig vis. Den nye slibeløsning har integreret Festools kvalitetselværktøjer og enestående service for at tilføre endnu mere værdi, som både 3M’s kunder og partnere på værkstederne vil sætte stor pris på. Vores medarbejdere er i gang med forberedelserne til den officielle lancering og vil snart kunne dele det spændende tiltag med markedet”.

Slibeløsningen er designet til at kombinere den nuværende Festool produktportefølje af elværktøjer, mobile udsugningsløsninger og tilbehør med 3M’s slibeprodukter, og desuden vil Festool fortsat tilbyde deres unikke SERVICE all-inclusive ordning.

 • Om 3M’s Automotive Aftermarket Division

  3M’s Automotive Aftermarket Division (AAD), en del af 3M’s Industrial Business Group (IBG), har leveret løsninger til værksteder i autobranchen i mere end 90 år og har over 70 datterselskaber på verdensplan.

  3M’s AAD er førende inden for bilpleje og reparation af køretøjer og leverer en komplet produktportefølje til fremstilling, reparation og service, herunder slibeprodukter, klæbestoffer, bilplejeprodukter, afdækning, overfladebehandling, PPS, åndedrætsværn og masker samt forskellige former for tape.

  Alle lige fra professionelle værksteder til motorentusiaster over hele verden sætter deres lid til 3M’s AAD-produkter til beskyttelse, reparation og vedligeholdelse.

  3M’s forpligtelser til denne branche omfatter mere end bare produkternes ydeevne - vi gør det med omsorg for verdens ressourcer og miljøet.

  3M, Trizact and Cubitron II er varemærker tilhørende 3M Company.


 • Om 3M

  Hos 3M har vi fokus på at anvende videnskab og teknologi for at forbedre hverdagen. Med en omsætning på 30 mia. dollar servicerer vores 90.000 medarbejdere kunder i hele verden. Læs mere om 3M’s kreative løsninger på verdens problemer på www.3M.com eller på Twitter @3M eller @3MNewsroom.

 • Om Festool

  Festool udvikler og fremstiller el- og lufttryksværktøjer af høj kvalitet til både professionelle og private, der stiller strenge krav. Lige siden den familieejede virksomhed blev grundlagt i 1925 har der været stort fokus på kvalitet og innovation, hvilket har ført til over 350 patenter og mere end 90 produktpriser. Mere end 90 % af Festool kunder forbliver loyale over for mærket. Hvis du vil vide mere om Festool, kan du besøge www.festool.com.