Advarsel

Advarsel

Ugyldig konfiguration fundet. Kontakt systemadministratoren.

 
En produktserie

3M™ Cubitron™ II produkter til profesionelle, som kræver det bedste

Spørg vores eksperter om hjælp

3M™ Cubitron™ II slibeprodukter

 • Med årtiers erfaring i keramiske, slibende og mikroreplicerende teknologier genopfandt 3M slibemidler med 3M™ Cubitron™ II Produkter. Hemmeligheden skal findes i den revolutionerende teknologi bestående af præcisionsformede keramiske slibekorn først brugt af 3M. Efterhånden som det trekantsformede korn slides, spaltes den hele tiden, og der fremkommer skarpe punkter og kanter, som skærer gennem metal, slides ens og giver super lang levetid og konsistens ved alle slibetryk. Det gør det muligt for 3M™ Cubitron™ II Slibebånd, Rondeller og Slibeskiver at forblive køligere under anvendelse og fortsat kunne anvendes – lang tid efter almindelige slibemidler er blevet sløve, glasserede eller smidt ud.


Teknologispotlight | Hvordan er 3M anderledes?

Vi præsenterer 3M™ præcisionsformede slibekorn

Videnskaben bag hastighed.

 • Videnskaben bag hastighed.

  Det præcisionsformede korn i 3M™ Cubitron™ II slibeprodukter kombinerer de avancerede materialeegenskaber fra vores originale 3M keramiske slibekorn med de præcise, mikroreplikerede strukturer fra 3M™ Trizact™-slibemidler. Efterhånden som de trekantede korn bliver slidt, spaltes de hele tiden, så der dannes skarpe punkter og kanter.

  Konventionelle, keramiske slibekorn er ujævne og blokformede. I stedet for en jævn slibning har kornet tendens til at "pløje" sig gennem metallet, så emnet og slibemidlet bliver varmt – hvilket betyder langsommere skæring, kortere båndlevetid og uønskede resultater, f.eks. varmeskader.

  Se alle 3M™ Cubitron™ II SlibeprodukterProduktspotlight | Mød slibebåndene

3M™ Cubitron™ II-slibebånd: En fleksibel innovation

 • 3M™ Cubitron™ II-slibebånd: En fleksibel innovation

  Se vores nye tilføjelser til vores slibebåndsportfolio fra 3M™ Cubitron™ II Produkter. Cubitron™ II Bånd er fremstillet af præcisionsformede, selvskærpende trekanter af keramisk aluminiumsoxidblanding, som er designet til at spalte, efterhånden som de slides, og dermed hele tiden danne nye, superskarpe punkter og kanter, som skærer rent igennem som knive. Vores udvidede sortiment giver dig et større udvalg af grader, størrelser og design med den samme ydeevne i verdensklasse, som du forventer af 3M til en vifte af forskellige overflader:


  • Overflader i rustfrit stål & krom-kobolt
  • Overflader i kulstofstål & støbejern
  • Aluminiumsoverflader & bløde overflader
  • Overflader i titan & høj nikkel legering
  • Overflader til excentrisk og cylindrisk slibning & flad finish

  Læs mere


Kontakt os

Vi er interesserede i at hjælpe dig med at afgøre, hvilket industrielt slibeprodukt, der virker bedst til din anvendelse. En 3M Slibekspert vil kontakte dig for at sikre, at du får det produkt, du har brug for, for at dit arbejde udføres rigtigt.

Hvis du ønsker at tale med os om spørgsmål vedrørende produkter og teknisk support, så ring til +45 43 48 01 00.


3M™ Cubitron™ II Resourcer