Bestil en slibeprøve

Vi er interesserede i at hjælpe dig med at afgøre, hvilket industrielt slibeprodukt, der virker bedst til din anvendelse. Opgiv så mange detaljer så muligt sammen med din forespørgsel. En 3M Slibeekspert vil kontakte dig, for at sikre, at du får det produkt, der har brug for, for at dit arbejde udføres rigtigt. Hvis du ønsker at tale med os om spørgsmål vedrørende produkter og teknisk support, så ring til +45 43 48 01 00.

Alle felter er obligatoriske, medmindre de er angivet som valgfrie

  • 3M tager din fortrolighed alvorligt. 3M og 3M's autoriserede tredjeparter vil anvende din indtastede information i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik til at sende dig materiale, som kan omfatte kampagner, produktinformationer og servicetilbud.
    Bemærk, at disse oplysninger (herunder originalen og det efterfølgende svar) kan overføres til en server i USA med henblik på metrik og lagring. Hvis du ikke kan acceptere denne brug af dine personlige oplysninger, skal du ikke benytte dette system.

Tak, fordi du kontaktede 3M.

Vores målsætning er at besvare din henvendelse inden for 24 timer. Visse spørgsmål kan dog kræve, at vi undersøger sagen nærmere for at give dig det rette svar.