Uddannelse

Uddannelse

3M Health Care Academy™ uddannelsesprogrammer

Dentaluddannelse - siden er under udarbejdelse


3M Health Care Academy sætter dig i forbindelse med et globalt fællesskab af forskere og ansatte hos producenter fra tandpleje til infektionsforebyggelse, sundhedsoplysningssystemer og meget andet.


 • Tilmeld dig et Oral Care webinar
  Tilmeld dig et Oral Care arrangement

  Disse informative præsentationer indeholder detaljerede oplysninger om de sidste nye tandplejeprodukter og -behandlinger, der anvendes i tandlægebranchen.

 • Online uddannelsescenter
  Online uddannelsescenter

  Få mere at vide om de sidste nye banebrydende dentalprodukter og -teknikker på multimediebiblioteket i vores online uddannelsescenter. Vores vejledninger indeholder 3D-animationer, der forklarer egenskaber, fordele og den kliniske anvendelser af 3M Oral Care produkter. Søg i vores komplette bibliotek af webinarer for online kurser inklusive kommende webinarer og produktvejledninger live/on-demand. Alle webinarer og vejledninger er GRATIS.

 • Support

  Har du spørgsmål eller kommentarer til vores website eller produkter? Kontakt os online eller via telefon

  Kontakt os >

 • Her kan du købe 3M Oral Care produkter

  Vi leverer vores produkter gennem certificerede forhandlere. Når du køber hos dem, beskyttes du af vores sikrede forsyningskæde.

  Læs mere >

 • Dentalprodukter

  Et stort udvalg af produkter, der gør dit liv lettere

  Se vores produktsortiment >

 • Procedurer

  3M Oral Care fremmer livslang mundsundhed gennem innovative løsninger, der hjælper tandplejepersonale med at opnå bedre kliniske, faglige og professionelle resultater

  Læs mere >