Om 3M Oral Care

 • Hos 3M Oral Care fremmer vi livslang oral sundhed ved at udvikle innovative tandplejeprodukter og ortodontiske løsninger, der hjælper til at forenkle dine procedurer og levere forudsigelige kliniske resultater. Med en lang historie som førende inden for produkter til tandlæger og ortodontister og en videnskabelig tilgang til produktudvikling, skaber vi avancerede produkter af høj kvalitet, som du kan bruge for at dine patienter kan bevare deres smil.

3M Oral Care

Fremme videnskaben om oral sundhed

Vi fremmer livslang oral sundhed med gennemprøvede dentale og ortodontiske løsninger.

SE VORES PRODUKTKATALOG

3M Oral Care løsninger

 • Vi er udpeget som den mest innovative virksomhed i dentalindustrien på verdensplan i 10 på hinanden følgende år, og vores 3M produkter tilbyder dentale fagpersoner forudsigelighed og kontrol for optimale patientresultater.

 • Som førende inden for ortodonti og æstetiske løsninger i mere end 60 år, giver 3M produkter effektivitet og en forbedret behandlingsoplevelse for ortodontister og deres patienter.


3M Oral Care ressourcer

 • 3M har uovertruffen forskning som kerneværdi, og dette giver os en unik platform til at udvikle produkter, der er rettet mod behov for oral sundhed gennem hele livet.

 • 3M udvikler produkter, der reducerer vores kunders fodaftryk, samtidig med at der internt drives en bæredygtig praksis.

 • 3M Oral Care produkter og -tjenester er udviklet til at hjælpe dentale fagpersoner med at forbedre deres patienters mundsundhed.3M Oral Care nyheder

 • 3M ™ Mobile True Definition Scanner

   
  3M introducerer verdens første mobile intraorale scanner, der udelukkende betjenes via tablet.

  Tydelige og præcise billeder hjælper dig med at forklare patienten behandlingsplanen og få accept af denne.

 • 3M is again crowned ‘most innovative’ dental company

  3M has claimed the dental industry’s innovation top spot for the eleventh consecutive year, cementing its worldwide reputation for developing technologies that are shaping the future of oral care.

  Read about 3M Dental Awards.