Team af tandlæger
Forskningen bag smitteforebyggelse

Fra filtrerende åndedrætsværn og beskyttelse af din hud til sterilisationskontrol kan 3M hjælpe dig med udstyr, som kan sikre dit team og dine patienter.

Tryg arbejdsdag

Mere end nogensinde har patienter og tandplejepersonale øget opmærksomhed på farer, der forårsages af bakterier, virus og skadelige kontaminanter. Gennem mange år har 3M bidraget til beskyttelse af sundhedsmedarbejdere over hele verden mod infektion. Nu hvor du kommer tilbage til almindeligt arbejde på klinikken kan vi hjælpe med produkter, der kan forhindre krydskontaminering – og vigtigst – hjælpe med at give dine patienter og dit personale ro i sindet.

Mens du har travlt med at få klinikken startet op igen, kan 3M støtte dig – ikke kun som leverandør af kvalitetsværnemidler og løsninger til smitteforebyggelse, men også med uddannnelsesmæssige tilbud, der er målrettet livslang tandsundhed for alle. Læs mere om vores tilbud, ofte stillede spørgsmål om COVID-19 og personlige værnemidler til tandplejen og andre måder at forhindre kontaminering i din praksis.

Dine patienter er i gode hænder – dine. Vores forskning leverer løsninger, der kan bevare dem sikre: Proprietære filtre der er udviklet, så de er åndbare. Hudpleje der hjælper til at reducere eventuel skade på huden som følge af langvarig brug af personlige værnemidler. Indikatorer der umiddelbart giver svar på sterilisation. Det er videnskaben bag smitteforebyggelse.


Løsninger til smitteforebyggelse for tandplejepersonale

Instrumenter, hænder, overflader….. du ved hvor vigtigt det er at stoppe mikroorganismer fra at spredes til alle berøringspunkter i din praksis. Personlige værnemidler og sterilisation hjælper til at forhindre krydskontaminering og hjælper med at reducere risikoen for at du og dit personale udsættes for bakterier.

 • Dine medarbejdere er dedikerede til patientbehandling. 3M hjælper dig til og stræber efter at levere værnemidler, som dine medarbejdere vil føle behagelige – og sikre – at anvende. Læs mere om vores mundbind og filtrerende åndedrætsværn og videnskaben bag sikkerhed.

 • God tilpasning og forsegling af filtrerende åndedrætsværn (FFR) er nødvendig for at give den forventede og effektive reduktion af eksponering. En god forsegling ind mod ansigtet sikrer at størstedelen af den inhalerede luft vil gå gennem åndedrætsværnets filtermateriale. Alt som kompromitterer tilpasning og forsegling af åndedrætsværnet vil bevirke en reduktion af den grad af beskyttelse, bæreren kan opnå med et åndedrætsværn. Visse 3M hudplejeprodukter kan beskytte huden uden at kompromittere tilpasningen af åndedrætsværn.

 • Sikker sterilisation er mere end blot dokumentation. Det er sikkerhed for at dine instrumenter bliver steriliseret korrekt. Det er muligheden for at reducere den tid det tager at få en kritisk information om sterilisationsprocessen. Og det er den sikkerhed det giver at følge en optimal arbejdsgang for at forebygge smittespredning.


Vi er her for at hjælpe

3M ønsker at hjælpe dig i situationen med COVID-19 og en tilbagevenden til en mere normal hverdag. Kontakt vores kundeservice team eller vores konsulenter med spørgsmål til produkt, uddannelse eller tekniske spørgsmål.


Video

 • Bemærk: FFP2 er europæisk ækvivalent til N95.


 • Har du spørgsmål? Kontakt os, vi er klar til at svare.

 • Vi udsender regelmæssigt opdateringer på forskellige områder af vores produktprogram - fra aftrykstagning til profylakse.

 • I Europa sælger og leverer vi kun vores produkter gennem autoriserede forhandlere. Når du køber hos dem, beskyttes du af vores sikrede forsyningskæde. Du har mulighed for at beskytte din klinik og dine patienter – køb kun hos de forhandlere, der er angivet nedenfor.


 • 3M Dental Blog Brain Floss

  3M Brain Floss Blog

  Besøg vores blog med indlæg fra vores globale 3M Oral Care-team.