Vores aftryksprocedure

Vores aftryksprocedure

Se, hvordan vores aftryksprocedure giver dig kontrol i hvert trin

Udviklet til at forenkle dine resultater – fra start til slut.

 • 1. Pocheåbning
  1. Pocheåbning

  Et godt aftryk starter med kontrol over poche og fugt. Den ekstrafine spids på 3M™ ESPE™ Retraction Paste applicerer hæmostatisk pasta hvor den hører til - direkte i pochen - og skubber forsigtigt pochevæggen tilside og kontrollerer blødning.

  3M™ ESPE™ Retraction Paste

 • 2. Applicering
  2. Applicering

  Præcise restaureringer med præcis marginal afslutning går lige på plads. Med 3M™ ESPE™ Intraorale blandesprøjter kan du applicere sprøjtemateriale lige der, hvor det er nødvendigt for at registrere hver en lille detalje.

  3M™ ESPE™ Intraorale blandesprøjter

 • 3. Tag aftryk
  3. Tag aftryk

  A-silikone og polyætermaterialer er udviklet til at optimere dine resultater. Vælg Imprint™ 4 A-silikone Aftryksmateriale til ukomplicerede cases og Impregum™ Polyæter Aftryksmaterialer til de mere krævende tilfælde.

  Imprint™ 4 A-silikone aftryksmateriale

  Impregum™ Polyæter aftryksmaterialer


Flere løsninger inden for aftryksprocedurer

 • Automix for bedre resultater.
  Automix til bedre resultater.

  Effektiviser dine procedurer med den hurtigste og mindste automatiske blandemaskine. 3M™ Pentamix™ 3 Automatisk blandemaskine giver en fuldstændig homogen og blærefri blanding og doserer hurtigt. Pentamix™ Lite Automatisk blandemaskine har et ergonomisk håndtag og kan bæres rundt og deles mellem klinikrummene.

  Pentamix™ 3 Automatisk blandemaskine

  Pentamix™ Lite Automatisk blandemaskine

   

 • Spring skeadhæsivet over.
  Spring skeadhæsivet over.

  Det unikke design af 3M™ ESPE™ Impression Tray kontrollerer aftryksmaterialet og minimerer risiko for defekter og blærer.

  3M™ ESPE™ Impression Tray

 • Hurtigere indledende aftryk.
  Hurtigere indledende aftryk.

  Alginater kræver adskillige tidskrævende og besværlige arbejdstrin. Her kan du i stedet anvende Imprint™ 4 Preliminary A-silikone aftryksmateriale sammen med en Pentamix™ Automatisk blandemaskine for at få et renligt, støvfrit aftryk uden stress. Du kan udstøbe aftrykket når det er belejligt og få mange udstøbninger fra samme aftryk.

  Imprint™ 4 Preliminary A-silikone aftryksmateriale

 • Hurtige og præcise bidregistreringer.
  Hurtige og præcise bidregistreringer.

  Imprint™ 4 Bidregistreringsmateriale har fantastiske flowegenskaber, en konsistens, der ikke falder sammen, rigelig arbejdstid og en afbindingstid på 60 sekunder. Det låser sig ikke fast i underskæringer eller interdentale områder. Materialets hårdhed og lave fleksibilitet efter afbinding gør det let at skære i, trimme og positionere på modellen.

  Imprint™ 4 Bidregistreringsmateriale


 • Support

  Har du spørgsmål eller kommentarer til vores website eller produkter? Kontakt os online eller via telefon

  Kontakt os >

 • Her kan du købe 3M Oral Care produkter

  Vi leverer vores produkter gennem certificerede forhandlere. Når du køber hos dem, beskyttes du af vores sikrede forsyningskæde.

  Læs mere >

 • Dentalprodukter

  Et stort udvalg af produkter, der gør dit liv lettere

  Se vores produktsortiment >

 • Procedurer

  3M Oral Care fremmer livslang mundsundhed gennem innovative løsninger, der hjælper tandplejepersonale med at opnå bedre kliniske, faglige og professionelle resultater

  Læs mere >