Gør det komplicerede enkelt.

Gør det komplicerede enkelt.

Vi har gjort stift- og kroneopbygningsproceduren hurtigere, nemmere og mere pålidelig end nogensinde før - med en 4-trins løsning med den nye RelyX™ Fiber Post 3D glasfiberstift.

LÆS DEN KLINISKE EVALUERING FRA DENTAL ADVISOR

En sammenhængende løsning til behandling med stift- og kroneopbygning

Indeholder den NYE RelyX™ Fiber Post 3D glasfiberstift

 • En simpel løsning til en kompleks procedure

  En simpel løsning til en kompleks procedure

  Stift- og kroneopbygning kan være en kompleks behandling. Derfor har vi fremstillet 3M's stift- og kroneopbygningsløsning med henblik på synergi og enkelhed: Disse produkter arbejder sammen for at hjælpe dig. Med færre kliniske trin gør 3M's stift- og kroneopbygningsløsning behandlingen mere simpel både for dig og din patient uden at det går ud over kvaliteten. Du kan derfor hurtigere gøre arbejdet færdigt. Alt det med blot fire produkter.

  Baseret på mere end 700 stiftcementeringer svarede 92 % af tandlægerne, at de var tilfredse eller meget tilfredse med det overordnede resultat af systemet. Især den nye RelyX™ Fiber Post 3D glasfiberstift blev bedømt som fremragende for den nemme håndtering, gode æstetik og væsentligt forbedrede radiopacitet. Kombineret med vores klinisk veldokumenterede cement og vores bulk fill fyldningsmateriale giver det en praktisk, hurtig og pålidelig procedure – gang på gang.

  Læs den kliniske evaluering fra The Dental Advisor >


 • Få samme pålidelige og høje bindingsstyrke som med adhæsive resincementer, uden at der kræves forbehandling. Med automixsprøjten og endospidsen kan du appplicere den færdigblandede cement direkte i rodkanalen fra bund til top stort set uden porøsiteter.

  Læs mere (PDF, 968 KB)

  Se katalog

 • Denne næste-generations stift har 3D-makroretention til kroneopbygningsmaterialet og en mikroporøs overflade for at få en stærk binding fra rod til opbygning. Den har en god radiopacitet, der giver bedre kontrol over placering, og en høj bøjestyrke, der giver lav risiko for rodfraktur.

  TIP: Brug vores farvekodede kalibrerede bor for at få den bedste præparation af rodkanalen.

  Læs mere (PDF, 736 KB)

  Se katalog

 • Få adhæsion mellem kroneopbygningsmaterialet, stift og tandsubstans med blot én applicering – uden ekstra primer. Dette enkle adhæsiv giver fremragende bindingsstyrke og pålidelighed og doseres fra en letanvendelig flaske med vippelåg.

  Læs mere

  Se katalog

 • Bulk fill kompositter er udviklet til at fremstilling af posteriore restaureringer hurtigt og nemt! Med de unikke optiske egenskaber og den forbedrede opacitet kan det placeres i én arbejdsgang (lagtykkelse på op til 5 mm) uden at gå på kompromis med æstetikken.

  Læs mere

  Se katalog


De vigtigste fordele ved RelyX Fiber Post 3D

 • En simpel løsning til en kompleks procedure

  - Større mekanisk retention af kroneopbygningsmateriale takket være 3D-makroretention
  - Stærk binding i rodkanalen
  - Bedre kontrol med placering af stift takket være fremragende radiopacitet
  - Flere æstetiske muligheder end med en metalstift

  Læs den kliniske evaluering fra The Dental Advisor >


 • Support

  Har du spørgsmål eller kommentarer til vores website eller produkter? Kontakt os online eller via telefon

  Kontakt os >

 • Her kan du købe 3M Oral Care produkter

  Vi leverer vores produkter gennem certificerede forhandlere. Når du køber hos dem, beskyttes du af vores sikrede forsyningskæde.

  Læs mere >

 • Dentalprodukter

  Et stort udvalg af produkter, der gør dit liv lettere

  Se vores produktsortiment >

 • Procedurer

  3M Oral Care fremmer livslang mundsundhed gennem innovative løsninger, der hjælper tandplejepersonale med at opnå bedre kliniske, faglige og professionelle resultater

  Læs mere >