Her kan du købe 3M Oral Care produkter

Her kan du købe 3M Oral Care produkter

AUTORISEREDE 3M FORHANDLERE

Hjælp 3M med at beskytte både patienter og tandlægeklinikker

Vær opmærksom på det grå marked og risiko for forfalskning, og tag forholdsregler for at undgå risici

Det grå marked og forfalskning af dentalprodukter er alvorlige globale problemer, der ubemærket har plaget folk i dentalbranchen over hele verden. 3M tager patientsikkerheden meget alvorligt og anser det som vores pligt at stå inde for patientplejen og opretholde de højest mulige standarder for tandpleje over for de risici, som det grå marked og forfalskningen af varer udgør.

En alvorlig trussel mod patientsikkerhed

 • Hvordan det grå marked udgør en trussel for patienters sundhed

  Hvordan det grå marked udgør en risiko for tandlægepatienters sundhed

  Efterhånden som e-handel påvirker dentalmarkedet i stadig stigende grad, gælder det også det grå marked. Det er det udtryk, som bruges til at beskrive uautoriserede forhandleres import og salg af produkter. En stigning i antallet af skrupelløse websites, der sælger formodede 3M dentalprodukter, har gjort det nemmere for uautoriserede 3M produkter at komme ind på markedet med lidt eller ingen kontrol.

  Disse dentalprodukter kan være svære at skelne fra de autentiske, og de er ofte fristende at købe, fordi de er billigere sammenlignet med produkter, der sælges via en sikker forsyningskæde. Anvendelse af produkter, der er anskaffet via det grå marked, indebærer dog væsentlige ulemper, herunder risiko for produktfejl som følge af ukorrekt opbevaring eller levering eller forfalskede udløbsdatoer, for ikke at nævne risikoen for ringere kvalitet eller forfalskede produkter.


3M's forpligtelse over for patientsikkerhed

 • 3M har nultolerance over for aktiviteter, der bringer patientens sikkerhed og tandlægepraksis i fare

  3M har nultolerance over for aktiviteter, der bringer patientens sikkerhed og tandlægepraksis i fare

  3M har nultolerance over for aktiviteter, der bringer patientens sikkerhed og tandlægepraksis i fare. Vi har truffet avancerede foranstaltninger for at forhindre udbredelsen af det grå marked og trusler fra forfalskning, så vores kunder beskyttes, herunder:

  - Brug af en sikret forsyningskæde (certificerede forhandlere) til at sælge og levere vores produkter, så vi kan garantere, at tandlæger modtager originale materialer og kvalitetsprodukter.

  - Proaktiv overvågning af uautoriseret salg for at håndhæve vores intellektuelle ejendomsrettigheder via juridiske og lovgivningsmæssige tiltag, der skal forhindre ulovligt salg.

  - Vores partnerskab med dentalbranchen, der hjælper med at fremme en kultur, som forhindrer og afviser afsætning af forfalskede produkter og produkter fra det grå marked.


Du har mulighed for at beskytte patienter og din klinik


 • Support

  Har du spørgsmål eller kommentarer til vores website eller produkter? Kontakt os online eller via telefon

  Kontakt os >

 • Her kan du købe 3M Oral Care produkter

  Vi leverer vores produkter gennem certificerede forhandlere. Når du køber hos dem, beskyttes du af vores sikrede forsyningskæde.

  Læs mere >

 • Dentalprodukter

  Et stort udvalg af produkter, der gør dit liv lettere

  Se vores produktsortiment >

 • Procedurer

  3M Oral Care fremmer livslang mundsundhed gennem innovative løsninger, der hjælper tandplejepersonale med at opnå bedre kliniske, faglige og professionelle resultater

  Læs mere >