Brancheanerkendelse

Brancheanerkendelse

Brancheanerkendelse af 3M Dental


Hos 3M Dental stræber vi mod at levere praktiske og intelligente løsninger, og vi er dedikerede til at overholde de højest mulige standarder inden for tandpleje. Som følge af dette engagement i at forbedre tandplejen er vi stolte af at blive anerkendt af branchens eksperter.

 • Townie Choice Awards
  Townie Choice Awards

  I over ti år har Townies stemt om den mest omfattende liste over produkter og serviceydelser anbefalet af kollegaer inden for tandpleje. Vinderne er blevet anerkendt som de mest pålidelige og velrenommerede inden for tandpleje. Læs mere om Townie Choice Award.

 • The Dental Advisor Awards
  The Dental Advisor Awards

  THE DENTAL ADVISOR awards er en af de mest respekterede priser, der er skabt for at anerkende kvalitetsprodukter og -udstyr. Den tager hensyn til klinisk og evidensbaseret forskning for at hædre den bedste. Læs mere om denne pris.

 • Anaheim-gruppen
  Anaheim-gruppen

  Anaheim-gruppen har udgivet sit innovationsindeks siden 2002, og 3M Dental har ligget i toppen siden 2005. Resultaterne, der er baseret på nye produktgodkendelser og amerikanske og internationale patenter, bliver udgivet i Anaheim-gruppens årlige bedømmelse af dentalbranchen.


 • Support

  Har du spørgsmål eller kommentarer til vores website eller produkter? Kontakt os online eller via telefon

  Kontakt os >

 • Her kan du købe 3M Oral Care produkter

  Vi leverer vores produkter gennem certificerede forhandlere. Når du køber hos dem, beskyttes du af vores sikrede forsyningskæde.

  Læs mere >

 • Dentalprodukter

  Et stort udvalg af produkter, der gør dit liv lettere

  Se vores produktsortiment >

 • Procedurer

  3M Oral Care fremmer livslang mundsundhed gennem innovative løsninger, der hjælper tandplejepersonale med at opnå bedre kliniske, faglige og professionelle resultater

  Læs mere >