Advarsel

Advarsel

Ugyldig konfiguration fundet. Kontakt systemadministratoren.

 
Advarsel

Advarsel

Ugyldig konfiguration fundet. Kontakt systemadministratoren.

 
Grafik til køretøjer og transport

Grafik til køretøjer

Skil dig ud fra mængden med 3Ms grafik til køretøjer

Find en grafikproducent

Hvorfor bruge grafik på dit flytbare reklameskilt?

Flere og flere virksomheder bruger grafik på biler som et middel til at kommunikere deres budskab ud og gøre effektiv brug af en potentiel reklamesøjle og brandingmulighed. Påsætning i høj kvalitet er afgørende for at få langtidsholdbar grafik på køretøjer. 3M tilbyder løsninger til grafik til vognpark, grafik til busser, lastvognsreklamer, jernbanegrafik, grafik på sporvogne, grafik på både og sågar grafik på fly.


Anvendelsesområder

 • Uanset om det er en flåde af firmabiler eller din egen personlige bil, har 3M beklædninger og grafik til alle anvendelsesformål.

  Få mere at vide

 • 3Ms grafik gør det nemmere at bruge din lastvogn som reklameskilt for dit brand.

  Få mere at vide

 • Få din båd til at skille sig ud med 3Ms grafik. Du kan style din båd eller tilføje sponsorlogoer med ro i sjælen, vel vidende at 3Ms grafik kan klare mosten på vandet.

  Få mere at vide

 • Det er lige blevet nemmere at bruge et tog som flytbart reklameskilt med 3Ms grafik. Vi kan endda hjælpe dig med at beskytte din grafik mod graffiti og skader.

  Få mere at vide

 • 3Ms reflekterende grafik kan gøre rejsen om natten sikker for alle dine forretningskritiske tjenester.

  Få mere at vide

 • Du kan skille dig markant ud og fange flyrejsendes opmærksomhed med 3Ms grafik.

  Få mere at vide


Find en godkendt grafikproducent i nærheden af dig.

Med så mange produkter og muligheder at vælge imellem, finde præcist hvad du Har brug for kan være en udfordring. Men der er en genvej: Tal med en 3M grafik og skiltning specialist og få eksperthjælp til at finde den rigtige løsning for dig.

Videoer


Om grafik til køretøjer

3Ms vinylbeklædninger til omslutning af biler kan ændre udseendet markant på alle dine køretøjer. Biler og varevogne kan omsluttes, så dit budskab kan blive set af kunderne, når køretøjerne er på farten. Det er nemt at omslutte biler med 3Ms grafik.