Grafik og skiltning
Folk, der kigger på grafiske filmprøver

3M Select Program: Partnerskabet for success

Close  
 • Alle felter er påkrævet, medmindre det er angivet valgfrit

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Indsend Submit

Vi beklager.

Der opstod en fejl under indsendelsen. Prøv igen senere

Tak for anmodningen om dette dokument. Her er linket til brochuren (PDF, 657 KB).

Vi håber, at materialet vil være nyttigt for dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Den bedste grafiske beslutning, du nogensinde vil træffe

Du har opbygget din virksomhed og udviklet et branding, der vil skille dig ud og holde i lang tid. Når du skal vælge materialer til din grafiske branding, skal du sørge for, at de lever op til dine forventninger. Ved at vælge en 3M Select partner af Grafiske Tjenester får du en garanti på, at den færdige grafik bliver udført af en kvalificeret 3M leverandør og monteret af en kvalificeret montør.

 • Select Grafisk Udbyder

  Hvorfor skal du vælge en 3M Select partner af Grafiske Tjenester?


  3M Select partner af Grafiske Tjenester er et veletableret netværk af montører, der har opfyldt de kriterier, som 3M opstiller for at sikre høj kvalitet og ensartethed i anvendelsen på følgende nøglemarkeder:


  • Firmabiler
  • Tog
  • Indvendig og udvendig dekoration
  • Solfilm og sikkerhedsfilm til vinduer
  • Personbiler
Mand indpakker en bil

Kvalitet og ensartethed i dine projekter

Find din pålidelige leverandør af grafiske løsninger

Uanset om du leder efter en enkelt bil-indpakning, støtte til store bilflåder, energibesparende og bæredygtige løsninger eller fantastisk interiørdesign, hos vores netværk af pålidelige 3M Select Partner af Grafiske Tjenester er du godt dækket ind.

Transport

 • Logo til Flåden
  • Vognpark:
   Fremme dit brand, mens du er på farten, ved hjælp af visualisering af køretøjer

   3M Select Partner af Grafiske Tjenester, der er godkendt til "Fleet Graphics" er specielt oplært i montering af 3M Grafiske folie, herunder bogstaver og printet grafik med unikke designs, hvilket sikrer, at den rigtige film anvendes til dine krav. • Logo til jernbane
  • Jernbaneindustrien:
   Gør oplevelsen bedre undervejs

   Udskiftning af maling, overfladebeskyttelse mod vandalisme, omkostningseffektivitet og garantier er vigtige elementer, der skal overvejes, når man vælger en folie i jernbanebranchen. 3M Select Partner af Grafiske Tjenester, der er certificeret til "Tog" er professionelle inden for valg og montage af folie og sikrer garantien fra printet folie til montering.

Erhvervsbygninger

 • Logo til interiørdesign
  • Arkitekter, Designere og Facilitetsledere:
   Effektiv ændringen af design

   Skab et nyt look praktisk talt fra den ene dag til den anden med 3M™ Film til indvendige og udvendige overflader. 3M Select Partner af Grafiske Tjenester til denne side giver hurtig og effektiv montering og vedligeholdelse efter monteringen.

 • Logo for vinduesfilm til bygninger
  • Facilitetsledere, Energikonsulenter:
   Nedbring energiomkostningerne og mindsk kulstofemissionerne

   3M™ Vinduesfilm kan hjælpe med at spare energi og give sikkerhed og tryghed i bygningen. 3M Select partner af Grafiske Tjenester, der er certificeret til “Solfilm og sikkerhedsfilm til vinduer”, sikrer korrekt montering og service.

 • Belyst logo til skilte
  • Facilitetsledere:
   Sørg for optimal synlighed af udendørs skilte

   3M Select partner af Grafiske Tjenester, der er godkendt til "Lysskilte", har specifik viden til at skabe specielle effekter til lysskilte, samtidig med at de sikrer omkostningsbesparelser.

Personbil

 • Logo til bilindpakning
  • Bilentusiaster:
   Skab din egen unikke stil

   Skil dig ud fra mængden med 3M bil-indpakninger. 3M Select Partner af Grafiske Tjenester, der er certificeret til “Bil-indpakning”, er alle fuldt oplært, har stor erfaring og er bekendt med de meget høje standarder for bil-indpakninger.

 • Logo for lakbeskyttelsesfilm

  Beskyt din lak med et lag af transparent folie, så din bil forbliver flot. 3M Select Partner af Grafiske Tjenester, der er certificeret for denne sektor, tilbyder en yderst professionel service, der passer til vores folie af højeste kvalitet.

 • Logo til bilvinduesfilm

  Opnå stil og beskyttelse med vinduesfilm, der holder din bil kølig og regulerer den indvendige temperatur. 3M Select Partner af Grafiske Tjenester, der er certificeret til "Toning af ruder", sikrer hurtig og god kvalitet i monteringen og kan også give yderligere anbefalinger.

Ro i sindet og tillid til din virksomhed

Select Partner af Grafiske Tjenester kontrolleres af 3M for at sikre, at de producerer grafik af høj kvalitet. Alle montører er uddannet og vurderet til at levere pålidelig monteringsservice ved hjælp af 3M Endorsed Installers Program-kriterierne, mens deres faciliteter og monteringsmetoder regelmæssigt gennemgås af 3M for at opfylde 3M™ MCS™-standarden (Matched Component System).

3M Select Graphic Program sikrer en ensartet service af høj kvalitet med den ekstra beskyttelse af en gennemgående garanti i henhold til partnerskabet mellem 3M og partnerskabet med den Select Partner af Grafiske Tjenester.

 • Mand installerer en grafisk film

  Træningsprogram

  3M Endorsed Installer-programmet er et program for oplæring og certificering, der anerkender montørernes færdigheder og erfaringer.

 • Mænd giver hinanden hånden

  Omfattende garantier

  3M™ MCS™ Warranty er en omfattende garanti, der dækker materialet selv efter montage. Det giver dig ro i sindet takket være den tekniske ekspertise hos vores Select Partner af Grafiske Tjenester.


Verdenskort-ikonet
Find din nærmeste Select Partner af Grafiske Tjenester, eller læs mere om, hvordan du bliver en

Professionelle og konsistente installationsstandarder

 • Grafisk installation på Flåden

  Vi er stolte over at kunne støtte montører over hele verden med 3M ekspertise og teknologi. 3M Endorsed er et uddannelses- og certificeringsprogram, der anerkender montørernes færdigheder og erfaringer.

  Når du vælger at arbejde med en 3M Select Partner af Grafiske Tjenester, betyder det, at din grafik vil blive påført af en uddannet og certificeret montør. Det sikrer, at tjenesten er professionel, og at montagen bliver gennemført i overensstemmelse med høje standarder.


Vælg pålidelige og omfattende grafiske garantier

3M yder en garanti på den færdige grafik under 3M™ MCS™-processen (3M Matchende Komponentsystemgaranti).

Hvis du arbejder med en 3M Select Partner af Grafiske Tjenester og en 3M godkendt montør, kan du drage fordel af produktgarantien, selv efter print og montering. Garantien dækker udskiftning af 3M produktet og kan omfatte omkostninger til arbejdskraft, print og fjernelse – så du kan være helt rolig.

Lysskilt tankstation

Beskyt din virksomhed

Se videoen


Søg efter en 3M Grafisk partner

Find den nærmeste specialist til dit projekt. Klik på din type montering eller projekt nedenfor, og find frem til en Select Partner i dit område:

mand installerer vinduesfilm

Dokumenterede erfaringer og ekspertise.

Se videoen


Close  

Kilder

Se vores ressourcer nedenfor for at få mere at vide om 3M Select Programmet


Tag kontakt med os

 • Kontaktformularen

  Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende 3M Programmet Select Partner, vores produkter, garantier eller monteringstræning.
  Vores eksperter besvarer gerne alle dine spørgsmål

 • Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M-repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 • Alle felter er påkrævet, medmindre det er angivet valgfrit

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Indsend

Vi beklager.

Der opstod en fejl under indsendelsen. Prøv igen senere

Mange tak.

Din formular er registreret