Grafik til fly

Grafik til fly

Find en grafikproducent

Få dit fly til at skille sig ud med 3Ms grafiske materialer.

3Ms grafiske materialeløsninger kan hjælpe flyselskaber med at kommunikere nye franchiseløsninger, tjenester og ruter ud eller gennemføre reklamekampagner og vise reklameindhold. 3Ms grafik er gennemprøvet og testet specifikt til branchen. Den er hårdfør, har høj kvalitet og ser fantastisk ud.


Anvendelsesområder

 • Fly opererer under nogle af de mest udfordrende forhold, der findes. Ekstreme kuldegrader og svimlende højder er intet problem for 3Ms grafiske materialer, der er designet og produceret specifikt til at bevare deres kvalitet og holdbarhed, uanset hvordan det omgivende miljø er.

  Produkter inden for grafik til fly

 • Flyfolie er ikke kun godt til store kommercielle fly. 3M har slidstærke folier i høj kvalitet, som er velegnede til alle flytyper. Det giver dig mulighed for at kommunikere dit budskab ud til enhver målgruppe, der kommer i kontakt med disse maskiner. Helikoptere giver dig en unik mulighed for at kommunikere.

  Produkter inden for grafik til helikoptere


Find en godkendt grafikproducent i nærheden af dig.

Med så mange produkter og muligheder at vælge imellem, finde præcist hvad du Har brug for kan være en udfordring. Men der er en genvej: Tal med en 3M grafik og skiltning specialist og få eksperthjælp til at finde den rigtige løsning for dig.

Videoer


Billedgalleri med fly

 • 3M-fly
  Dec 1, 1901
 • 3M-fly

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-fly

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-fly

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-fly

   

  Dec 1, 1901

Om grafik til fly

3Ms vinylbeklædninger kan ændre udseendet markant på dit fly. Fly og andre luftbårne maskiner kan beklædes, så du kan få dit budskab ud til en af de travleste og mest bevægelige målgrupper, der findes.