Grafik til både

Grafik til både

Find en grafikproducent

Vand er ingen hindring for at lave lækker grafik.

Både er et oplagt lærred for deres ejere og annoncører. Bådejere har traditionelt set tilpasset deres både med et navn. Med 3Ms dokumenteret effektive materialer og garantier kan bådejere få frihed til at skabe et mere markant og levende udtryk sammen med det valgte navn. Både kan nu også vise virksomhedslogoer og reklamegrafik uden risiko for, at vandet beskadiger grafikken. Og hvis en båds interiør har brug for en opfriskning, kan 3Ms folie til indendørs overflader give kabinen et helt nyt look.


Anvendelsesområder

Få din båd til at skille sig ud med 3Ms grafiske materialer med tryk.

 • Uanset om det er en speedbåd, en turistbåd eller dit eget private fartøj, kan du tilføje 3Ms grafik for at kommunikere et budskab ud, vise et logo eller blot give båden et markant design. 3Ms grafik er velegnet til brug udvendigt på både, så du ikke behøver at frygte, at den skaller af, falmer eller danner luftbobler.

  Produkter inden for udvendig grafik

 • Materialer til renovering af interiør til både skal have meget brandhæmmende egenskaber og være meget modstandsdygtige over for vand, snavs og stød. 3M™ DI-NOC™ arkitektoniske finishløsninger opfylder alle disse krav og er en ideel innovativ løsning til hurtige renoveringer af både.

  Produkter inden for indvendig renovering


Find en godkendt grafikproducent i nærheden af dig.

Med så mange produkter og muligheder at vælge imellem, finde præcist hvad du Har brug for kan være en udfordring. Men der er en genvej: Tal med en 3M grafik og skiltning specialist og få eksperthjælp til at finde den rigtige løsning for dig.

Videoer


Billedgalleri med både

 • 3M-båd
  Dec 1, 1901
 • 3M-båd

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-båd

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-båd

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-båd

   

  Dec 1, 1901

Om grafik til både

3Ms vinylbeklædninger kan ændre udseendet markant på din båd. Din båd kan blive beklædt med grafik for at sikre, at dit navn, dit logo eller din grafikstil bliver bemærket.