Grafik til udrykningskøretøjer

Folie til udrykningskøretøjer

Find en grafikproducent

Det er ekstremt vigtigt for vores udrykningskøretøjer at blive set.

På tidspunkter med dårlig sigtbarhed er det endnu vigtigere for udrykningskøretøjer at blive set på vejene. Uanset om du leverer hjælp ved sammenbrud, udfører vejarbejde eller hjælper offentligheden under ulykker og i nødsituationer, er sikkerheden for både udrykningskøretøjer og andre bilister af afgørende betydning.

3Ms reflekterende materialer kan gøre en enorm forskel på tidspunkter med dårlig sigtbarhed og dårligt vejr for at sikre, at udrykningskøretøjer kan fokusere på at løse problemer i stedet for at forårsage dem.


Anvendelsesområder

 • Reflekterende materialer

  Reflekterende materialer

  Reflekterende materialer, der gør dit køretøj synligt både om dagen og om natten. Køretøjer, der kan ses, er sikrere. Det gælder især for køretøjer, der kører hurtigt, har tunge laster eller stopper ofte på stærkt trafikerede veje eller på motorveje. Meget synlige køretøjsmarkeringer er afgørende for at holde vejens brugere sikre.

  Reflekterende produkter


Find en godkendt grafikproducent i nærheden af dig.

Med så mange produkter og muligheder at vælge imellem, finde præcist hvad du Har brug for kan være en udfordring. Men der er en genvej: Tal med en 3M grafik og skiltning specialist og få eksperthjælp til at finde den rigtige løsning for dig.

Videoer

Billedgalleri med udrykningskøretøjer

 • 3M-udrykningskøretøjer
  Dec 1, 1901
 • 3M-udrykningskøretøjer

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-udrykningskøretøjer

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-udrykningskøretøjer

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-udrykningskøretøjer

   

  Dec 1, 1901

Om grafik til udrykningskøretøjer

Synligheden er altafgørende for ambulancer, politibiler og brandbiler. Meget reflekterende markeringer er med til at beskytte udrykningspersonalet og deres køretøjer. Meget synlige køretøjsmarkeringer er afgørende for at holde vejens brugere sikre.