Advarsel

Advarsel

Ugyldig konfiguration fundet. Kontakt systemadministratoren.

 
Velkommen til revolutionen

Velkommen til revolutionen

Højtydende teknologi med fokus på bæredygtighed

Kig nærmere på serien


Fordele

 • Enestående alsidighed

  Vandret. Lodret. Indendørs og udendørs. 3M Envision Wrap Films er alsidige nok til at omslutte alt lige fra køretøjer og både til store skibe og bygninger – en enkelt rulle folie med tryk kan klare det hele.

 • Hurtigere og lettere montering

  Vores grafiske paneler er lettere at håndtere og sikrer målstabilitet. De løber ikke og er mere håndterbare, ligesom skraberen glider hurtigere og mere jævnt. Det betyder færre folder, kortere tid – og mindre frustration.


 • Ekstremt holdbar
  Ekstremt holdbar

  3M Envision Wrap Films er meget mere holdbare end vinyl og beskytter mod UV-stråler, høje temperaturer, fugt og endda syrefugt – især ved vandret og ikke-lodret påsætning. Ingen bruning. Ingen pletter. Derudover er du dækket af 3Ms garantier, også vandret.

 • Glansfinish
  Glansfinish

  Vi præsenterer det første og ENESTE PVC-frie overlaminat med glans på markedet. Vores nye 3M Envision Luster Wrap Overlaminate 8549L har alle de samme fordele som Gloss – blandt andet optimal ydeevne, UV-beskyttelse og holdbarhed – med en blød glans, der minimerer genskin


Bæredygtighed

 • Grønnere – uden bekymringer.

  Nu kan du arbejde mere miljøvenligt uden at gå på kompromis med ydeevnen. Alt sammen fra en virksomhed, som har stor erfaring i at levere fremragende kvalitet. 3M Envision Wrap Films er:
  PVC-frie
  Phthalatfrie
  Delvist fremstillet af biologisk baserede materialer*
  Produceret med 58 % mindre opløsningsmiddel
  Fremstillet uden tilsætning af klor eller andre halogener

 • Miljøvenlige muligheder.

  En videreudvikling af over 70 års miljøvenligt arbejde. Med alt lige fra vores produkter til miljøet og til involvering i lokalsamfundet udvikler vi med fremtiden for øje. Vi fandt tidligt ud af, at det ikke bare giver en sundere virksomhed at gøre tingene på nye og klogere måder – det kan også give os mulighed for at leve op til vores samfundsmæssige ansvar og reducere vores miljøpåvirkning.

 • Bæredygtighed er vigtigt.

  Det har sine fordele at tage ansvar. Kundernes behov rykker sig. Når du har 3M Envision Print Films i din portefølje, har du styrken til at skabe et godt match mellem din virksomhed og dine kunders initiativer vedrørende bæredygtighed og tilbyde en mere miljøvenlig grafisk løsning. Vi arbejder ud fra tre strategiske principper, der betyder, at vi tænker bæredygtighed ind i alt, hvad vi gør:

  Økonomisk succes: Vi opbygger langvarige kunderelationer ved at udvikle differentierede, praktiske og innovative løsninger, som modsvarer kundernes udfordringer inden for bæredygtighed.

  Miljøforvaltning: Vi leverer praktiske løsninger og produkter, som imødegår de miljømæssige udfordringer for os og vores kunder.

  Socialt ansvar: Vi går i dialog med centrale interessenter og skrider til handling for at forbedre vores bæredygtighedsresultater på verdensplan.

  3M er stolt over at være:
    med i Dow Jones Sustainability Index (2014).
    modtager af Energy Star Sustained Excellence Award i otte år i træk (2005-2012).
    SGP Platinum-sponsor.

   *Gældende for 3M Envision Wrap Film LX480Cv3, 8548G og 8549L


Foliesammenligning

Tabel