* Most graphics using film series 3730 on 3M™ Envision™ Diffuser Film 3735-50 provide more light transmission than other graphics using 3M™ Scotchcal™ Translucent Graphic Film Series 3630 on 3M™ Diffuser Film 3635-30. See 3M Product Bulletin 3630/3730 for details.


3M™ farvet translucent folie

3M™ farvet translucent folie

 

Fås nu i flere end 100 farver – inklusive 34 nye farver!

 

 

Nye farver nu tilgængelige for oplyste skilte

Når det gælder genkendelse af brands og evnen til at gribe nye og tilbagevendende kunder, er image alt, uanset hvilken slags virksomhed det drejer sig om, eller hvor den er placeret. Disse principper gælder i skiltebranchen, hvor ét oplyst skilt kan udgøre forskellen mellem at vinde eller tabe en kunde.

3M opfylder disse stigende udfordringer i branchen med udgangspunkt i den langvarige succes af de farvede translucente folier og præsenterer 34 nye dynamiske farver, herunder 7 tilføjelser til 3M™ Envision™ Translucent Film Series 3730 og 27 tilføjelser til 3M™ Scotchcal™ Translucent Graphic Film Series 3630.

De nye nuancer vil omfatte Deep Sea Blue, Fire Engine Red, Glacial Green og flere. 3M's udvalg af farvede translucente folier indeholder nu i alt 103 muligheder og ledsages af lancering af en ny 3M™ dobbeltfarvet folie 3635 i Sultan Blue. Det udvidede sortiment af translucent folie kan prale af 3M's udvalg af løsninger til skilte med belysning – som også omfatter inkjetprintbar folie, lysstyringsfolie, overlaminater og fleksible overflader. Dette omfattende udvalg gør 3M til den leverandør, man går til for farve- og designmuligheder for oplyste skilte, som gør virksomhederne i stand til at opnå en uforlignelig global ensartethed og kreativt potentiale.

 • Farveskema

  Farveskema

  Se det fulde udvalg af mulighederne for farvet translucent folie.

  Flere farver, flere muligheder, mere forretning. Udstil det udvidede udvalg af farver af 3M translucent folie i din butik.

  Download og udskriv din plakat i dag

 • Som førende inden for oplyste skilte er det 3M's mål at være den partner, som virksomhederne stoler på kan hjælpe med at markedsføre deres brand. Denne farveudvidelse af translucente folier er ikke bare nye farver – det er de rette farver. Efter omfattende forskning og markedsindsigt har 3M udviklet farver, der stemmer overens med nye tendenser inden for design og virksomhedsidentitet, hvilket sikrer, at 3M-kunder og -partnere har de produkter, de har brug for til at opnå deres markedsføringsmål.

  I 3M Envision Translucent Film Series 3730 omfatter de nye farvevalg Regal Red, Burgundy, Raspberry, Olympic Blue, Plum Purple, Teal Green og Holly Green. Envision 3730-folier giver et højt niveau af gennemsigtighed, hvilket lader kunderne skræddersy lysstyrken og energiudnyttelsen af de oplyste skilte til deres specifikke krav.* Derudover får virksomhedsejere et produkt, der kan forbedre deres brandimage og bidrage til deres mål for bæredygtighed.

  Alle produkter inden for løsninger til skilte med belysning understøttes af 3M™ MCS™-garanti, som giver butiksejere tillid til, at folierne vil klare sig præcis som deres kunder forventer. Hvis en brandejer eller skiltebutik ikke kan finde den farve, de leder efter, kan 3M også lave skræddersyede farver, der sikrer konsekvent brandidentitet over alt i verden.

* Det meste grafik, som anvender folieserie 3730 på 3M™ Envision™ Diffuser Film 3735-50, giver højere lystransmsission end anden grafik, som anvender 3M™ Scotchcal™ Translucent Graphic Film Series 3630 på 3M™ Diffuser Film 3635-30. Se 3M-produktbulletin 3630/3730 for yderligere oplysninger.


Videobibliotek