3M™ Cleaner for Matte Wrap Film

3M™ Rengøring til mat indpakningsfolie

En effektiv metode til at rense og bevare mat folie

Personer, der arbejder med at lægge folie på biler, ved alt om, at støv, snavs og regndråber kan gøre det vanskeligt at bevare en flot finish på mat folie på en bil. Biler, der er lagt folie på, skal rengøres regelmæssigt for at bevare det flotte look. Tidligere med de gamle typer rensemiddel risikerede brugerne af folien at beskadige vinylfolieoverfladen og dermed ødelægge det matte look.

3M™ Cleaner for Matte Wrap Films er en unik formel, der er udviklet til professionelle brugere, og som giver dem mulighed for forsigtigt og effektivt at rense mat folie, samtidig med at det matte look bevares.

3M Cleaner for Matte Wrap Films er et flydende middel, der er nemt at bruge og leveres i en renseflaske på 750 ml. Hæld en smule af rensemidlet på en Scotch-Brite™ High Performance-klud eller en lignende klud, og fjern snavs og urenheder med en cirkulær bevægelse. I tilfælde af større mængder snavs, f.eks. aflejringer fra regnvand, anbefaler vi, at du bruger en fugtig Scotch-Brite™ Easy Eraser (en svamp). Hæld en smule af rensemidlet på svampet, og tryk let for at fjerne snavs og urenheder. Når du er færdig med aftørringen, skal du tørre overfladen af med en klud dyppet i vand for at fjerne den beskidte væske fra filmens overflade. Til sidst aftørres med en tør klud.

Nemmere bliver det ikke.


Præsentationsvideoer

Få flere oplysninger om alle fordelene ved 3M Cleaner for Matte Wrap Film.