Hvidbøger om grafik & skiltning

  • Presset er virkeligt, og konkurrencen er voldsom, men 3M giver dig sin fulde opbakning. Hvad enten du er i gang med din første vinyl foliebeklædning af bilen, eller du er en erfaren veteran, der har set og gjort alt, så har vi de ressourcer, som du skal bruge til at skabe vækst i din virksomhed.

  • Der er stigende efterspørgsel på foliebeklædning til biler, køretøjsgrafik og væggrafik, og det betyder, at det lige nu er det perfekte tidspunkt at udarbejde grundlaget for en marketing- og reklamekampagne. Lad denne ressource være din vejledning til, hvordan du effektivt kan benytte digital markedsføring samt til, hvordan du finder de bedste måder til at udvikle en strategi, der er designet til at skabe vækst i din indpakningsforretning.

  • For at en indpakningsforretning skal lykkes, skal den være og forblive profitabel. Midt imellem omkostninger til indpakningsfolie og det at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser, så du kan tiltrække og fastholde dine kunder, hvordan finder du så et "lykkeligt medie"? Hvilke produkter giver det bedste investeringsafkast? Læs videre!

  • Din printer kan styre hastigheden, mængden og den endelige kvalitet af de projekter, du gennemfører i din indpakningsforretning. Den er mere end blot et stykke udstyr. Din digitale printer er en betydningsfuld udvidelse af dit arbejde. Udforsk de tips og tricks, som du skal bruge til at køre dine projekter gnidningsløst og skabe perfekte grafik-prints.