3M™ Wrap Film Series 1380 – den indpakningsfolie, som installatørerne har efterspurgt

Grafiske installatører er altid på udkig efter en indpakningsfolie, der gør påføringen lettere, særligt på de mest forsænkede områder og hvor løftemodstand er vigtig. 3M lyttede, og sidste år blev næste generations folier til indpakning af biler lanceret – 3M Wrap Film Series 1380.

Dette revolutionerende produkt bygger på succesen med 3M™ Wrap Film 1080 og tilbyder samme fordele som sin forgænger og så meget mere. Specielt har 3M Wrap Film Series 1380 en fantastisk formbarhed, der gør det muligt at påføre den på selv de mest forsænkede områder uden tilskæring af nogen art.

3M's tillid til produktet er tydelig med tilbuddet om en "løftemodstandsgaranti" som en del af 3M™ MCS™-garantiplanen, der giver den nødvendige forsikring om og tiltro til installatører og deres kunder.

3M afslørede for nylig 11 nye farver, herunder Gloss Navy Metallic Blue, Gloss Sapphire Green Metallic og Matte Black Metallic – stadig forrest blandt forbrugertendenserne.

3M Wrap Film Series 1380 Nye farver

3M Wrap Film Series 1380 Nye farver

Om 3M Wrap Film Series 1380

3M Wrap Film Series 1380 inkorporerer et antal produktivitetsfremmende innovationer, herunder 3M Micro Comply™ klæbeteknologi for boblefri påføring og ikke-synlige luftkanaler på foliens overflade, som giver et imponerende og ensartet færdigt udseende på bilen. Derudover inkorporerer denne nye generation af indpakningsfolie et innovativt nyt klæbestof, baseret på 3M™ Controltac™-teknologi, som giver en meget lav bindeevne. Dette giver folien hurtig glideevne og nem genplacering, hvilket er særligt nyttigt for installatører, der arbejder alene.

Lær mere om 3M Wrap Film Series 1380


3M Wrap Film Series 1380-videoer