3M Health Care Academy

Health Care træning og uddannelse

Inspirerende læring

Vores uddannelse

Læring udviklet med dig i tankerne

3M Health Care Academy er en trænings- og uddannelsesmæssig ressource for sundheds- og fødevaresikkerhedsfagfolk, der ønsker at holde sig up-to-date i deres professionelle liv, og udvikle deres karriere. Som medlem har du adgang til varieret uddannelsesmæssigt indhold på tværs af forskellige fagområder.

3M Health Care Academy-programmet er designet til at tilbyde ansatte i sundhedssektoren uddannelse. For at få mest muligt ud af indholdet i Health Care Academy anbefaler vi, at du taler med din lokale 3M-produktspecialist for at få adgang til 3M Health Care Academy og den adgangskode gældende for din region eller virksomhed. Hvis du ikke er sikker på, hvem din lokale 3M-repræsentant er, eller hvis du vil have adgang til en testkode, så kontakt os for mere information. Vi hjælper dig gerne!

Få et indblik i hvordan vores 3M Health Care Academy eLearning platform ser ud, samt et par korte instruktioner til hvordan du navigerer rundt og i blandt de forskellige eLearning moduler, se videoen her.


 

Læs mere

Kontakt os hvis du har brug for support eller ønsker adgang til vores online kurser.

Er du allerede medlem af Health Care Academy, kan du logge ind, når det passer dig.


Vælg dit område

Hvor vil du hen?

Uanset din faglige baggrund, har vi information til dig. Udforsk det område, der er relevant for dig og se hvilke muligheder der er for online uddannelse og hvilke kurser, der finder sted i nærheden af dig.

Quote

Med 3M Health Care Academy fik jeg kendskab til eksperter jeg kan stole på og de er altid ved hånden. Det er et klart boost af tillid.

SYGEPLEJERSKE

Lær på din egen måde

Hjælper dig med at holde dig up-to-date

Tilgå viden som det passer dig

icons

Har du brug for hjælp

Hvis du har problemer med at få adgang til 3M Health Care Academy, så klik her: Support.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
Skift lokation
Danmark - Dansk