1. Danmark
  2. Health Care
  3. Health Care Academy

Health Care Academy

3M Health Care Academy

Health Care træning og uddannelse

Inspirerende læring

LOG PÅ / REGISTRER

Vores uddannelse

Læring udviklet med dig i tankerne

3M Health Care Academy er en uddannelses- og træningsressource for sundhedspersonale, som ønsker at holde sig opdateret og udvikle sig selv og sin karriere. Som medlem har du adgang til et varieret uddannelsesmateriale og indhold inden for vigtige produktområder.

Få adgang til relevante kurser og viden i 3M Health Care Academy, som er udarbejdet og baseret på 3Ms tekniske og kliniske ekspertise.

Få et indblik i hvordan vores 3M Health Care Academy eLearning platform ser ud, samt et par korte instruktioner til hvordan du navigerer rundt og i blandt de forskellige eLearning moduler, se videoen her.

Læs mere

Kontakt os hvis du har brug for support eller ønsker adgang til vores online kurser.

Er du allerede medlem af Health Care Academy, kan du logge ind, når det passer dig.


Vælg dit område

Hvor vil du hen?

Uanset din faglige baggrund, har vi information til dig. Udforsk det område, der er relevant for dig og se hvilke muligheder der er for online uddannelse og hvilke kurser, der finder sted i nærheden af dig.

Quote

Med 3M Health Care Academy fik jeg kendskab til eksperter jeg kan stole på og de er altid ved hånden. Det er et klart boost af tillid.

SYGEPLEJERSKE

Lær på din egen måde

Hjælper dig med at holde dig up-to-date

Tilgå viden som det passer dig

icons

Har du brug for hjælp

Hvis du har problemer med at få adgang til 3M Health Care Academy, så klik her: Support.

Hvis du vil få lidt indblik i Health Care Academy eLearning-platformen og nogle korte instruktioner til modulerne, kan du se videoen nedenfor.
 


Tilmelding til nyhedsbrev fra 3M

Dette inkluderer information om de seneste produktnyheder fra 3M, samt klinisk dokumentation for at sikre god patientsikkerhed.