1. 3M Danmark
 2. 3M Sundhedssektoren
 3. Sårbehandling: EWMA
3M Sundhedssektoren
Amsterdam Canal

3M på EWMA den 3. - 5. maj 2017

RAI Conference Centre, Amsterdam

Tilmeld dig 3M EWMA News, og kom og besøg os på vores stand.

Deltager du i EWMA-konferencen i år? Så husk at kigge forbi vores stand- 3D16- og se vores spændende innovationer inden for og se vores spændende innovationer inden for sårbehadling. Vi glæder os til at vise dig noget nyt inden for behandling af IAD og sårbehandling. Kan du ikke komme? Bare rolig, nedenfor kan du tilmelde dig alle de seneste nyheder og oplysninger fra 3M, der deles på EWMA, inklusive IAD-behandling, revolutionerende nye produktlanceringer og sammendrag af diskussioner fra ekspertpanelet om tryksår.


Kan du ikke deltage i EWMA?

Udfyld formularen nedenfor for at tilmelde dig og modtage vores EWMA News, inklusive nye produktlanceringer og et sammendrag af ekspertpanelets diskussion om tryksår.

EWMA 2017

Tilmeld dig for opdateringer

Alle felter er obligatoriske, medmindre de er angivet som valgfrie.


 • De oplysninger, du angiver i denne kontaktformular, bruges til at besvare din anmodning og som yderligere beskrevet i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

  Bemærk, at disse oplysninger (herunder originalen og det efterfølgende svar) kan overføres til en server i USA med henblik på metrik og lagring. Hvis du ikke kan acceptere denne brug af dine personlige oplysninger, skal du ikke benytte systemet Kontakt os.

 • SEND
Thank you for contacting 3M.

Our goal is to respond to your request within 24 hours. Some questions, however, may need further investigation to provide you with an appropriate response.


Hud- og sårbehandling

 • Kompressionsbehandling anses som standardbehandling til pleje af ødem på underekstremiteterne og venøse bensår. Det behøver ikke at være kompliceret for dig eller dine patienter at mindske smerterne og ubehaget i forbindelse med venøse bensår og behandling af de kroniske ødemer, der kan føre til, at de udvikler sig.

  3M har bidraget til videnskaben inden for kompressionsbehandling ved at skabe materialer, der er fremstillet med henblik på levere intelligent kompressionsdynamik og dermed sikre behagelig, terapeutisk kompression til behandling af venøse bensår.

  Enklere behandling af venøse bensår

 • Hudskader som følge af medicinske klæbere (MARSI) refererer til den røde irriterede hud, der ofte opstår, når medicinske klæbere fjernes. Det forekommer i alle behandlingssammenhænge og aldersgrupper, og det skyldes ofte ukorrekt valg, anvendelse eller fjernelse af medicinske klæbere. Dette medfører unødvendige smerter og påvirker hudens integritet.

  Med en imponerende historie inden for udvikling af klæbe-løsninger har vi hos 3M en enestående forståelse for, hvordan klæbere påvirker huden. Vi bruger denne viden til at udvikle produkter, som opfylder patienters behov i vore dages behandlingsmiljø – og reducerer risikoen for MARSI.

  Brochure om MARSI

 • Inkontinensrelateret dermatitis (IAD) er en smertefuld, problematisk hudskade, som skyldes udsættelse for urin eller fæces. Det er en dårlig patientoplevelse, som også øger risikoen for komplikationer.

  Et globalt panel af eksperter konkluderer, at en struktureret plan for hudpleje er vigtig for at bevare hudens integritet hos patienter med risiko for IAD.

  3M™ Cavilon™ løsninger til hudpleje – inklusive vores nye, innovative 3M™ Cavilon™ Advanced hudbeskyttelse – er af afgørende betydning for en hudplejeplan, som beskytter patienter, selv i tilfælde af moderat til alvorlig IAD.

  Bedste praksis for IAD