3M™ PTFE-filmtape 5480

  • Anti-klæbende PTFE-film giver en meget glat overflade, som er nem at rengøre
  • Silikoneklæbestoffet sikrer, at tapen nemt kan tages af en række overflader
  • Bredt temperaturområde ved brug på opvarmede maskiner og udstyr
  • 3M™ PTFE-filmtape er mere formbar end almindelig ekstruderet PTFE-filmtape
 Mere
Se alle detajler
Samlet bredde (metrisk standard)
Overall_Width_Metric
Se alle produkter 
 Samlet bredde (metrisk standard)
Alle modeller
Luk

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer
Brancher
Aerospace, Apparat, Bilindustri, Elektronik, Generel Industri, Metalbearbejdning, Militær og offentlig myndighed, Specialkøretøj, Transport
Brudstyrke (metrisk)
46,1 N/100mm, 461 N/100mm
Forlængelse ved mellemrum
1.4, 140
Generel længde (metrisk)
32,9 m
Klæbemiddelstykkelse på bagside (metrisk)
0,05 mm
Klæbemiddelstype
Silikone
Lagerholdbarhed i uåbnet tilstand i måneder (fra fabrikationsdato)
24
Mærke
3M™
Maksimal driftstemperatur (Celsius)
260 Degree Celsius
National Stock Number
7510015365629
Produktfarve
Grå
Produktform
Rulle
Regulatornøgle
AD-01545
Rygmateriale
Skærfet PTFE
Samlet bredde (metrisk standard)
2,5 cm, 51 mm
Samlet højde (metrisk standard)
0,1 mm
Samlet tapetykkelse uden liner (metrisk)
0,09 mm
Tykkelse på rygmateriale (metrisk)
0,05 mm
Vedhæftningsstyrke (Metrisk)
22 N/100mm
Detaljer
  • Anti-klæbende PTFE-film giver en meget glat overflade, som er nem at rengøre
  • Silikoneklæbestoffet sikrer, at tapen nemt kan tages af en række overflader
  • Bredt temperaturområde ved brug på opvarmede maskiner og udstyr
  • 3M™ PTFE-filmtape er mere formbar end almindelig ekstruderet PTFE-filmtape

3M™ PTFE-filmtape 5480 har et formbart filmrygmateriale i polytetrafluoroethylen (PTFE). Vores tape har en ekstremt lav friktionskoefficient.

Vores 3M™ PTFE-filmtape 5480 har en meget glat overflade og giver god formbarhed, når den vikles af rullen, sammenlignet med almindelig ekstruderet PTFE-filmtape. Vi har udviklet denne tape som en hurtig og nem løsning til at reducere friktion mellem overflader i bevægelse. Den fungerer som et anti-klæbende eller let aftageligt medie mellem overflader, hvor tryk, temperaturforandringer og andre faktorer kan få materialer til at klæbe sammen. Denne tape kan hjælpe med overfladers bevægelser, eliminere knirken og raslen og reducere maskinstøj. PTFE er kemisk bestandigt og kan bruges som midlertidig kemisk barriere. Tapen har et bredt temperaturinterval fra -54 °C til 260 °C, hvilket gør den velegnet til en række forskellige opgaver. Anbefalede anvendelsesområder: • Opvikling af ruller til behandling af tynde materialer, bånd og plader, hvor der kan ophobes klæbrige materialer og blæk • Samling og bundtning af ledninger ved høje temperaturer • Reduktion af knirken og støj • Afskærmning over for og beskyttelse mod kemikalier • Form frigivelse til kompositmaterialer Hvad er PTFE? Polytetrafluoroethylen (PTFE) er et syntetisk materiale, der bruges i en række forskellige brancher og til forskellige formål for at reducere friktionskoefficienten. På grund af de anti-klæbende egenskaber og høje varmeresistens bliver PTFE benyttet som anti-klæbende belægning på stegepander og andet køkkengrej. Det er et fremragende isoleringsmateriale til elektrikeropgaver, fordi det ikke er ledende. PTFE er ikke reaktivt over for mange kemikalier på grund af den kemiske modstandsdygtighed i fluoropolymerklæbestoffer. Dette gør det effektivt i beholdere og rør, hvor der findes reaktive og ætsende stoffer. PTFE reducerer maskiners friktion, slid og energieffektivitet. På grund af den lave friktion bruges PTFE til industriopgaver, hvor dele skal kunne glide godt, f.eks. lejer, tandhjul, glideplader osv. Ved brug til disse opgaver leverer det markant bedre resultater end nylon eller acetal. 3M har ladet dette alsidige sammensatte materiale gennemgå en ekstruderingsproces.