1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Tape
 4. Flexo klichemonteringstape
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Klichemonteringstape E1120, Brun, 457 mm x 23 m, 0.05 mm, 1 rl/krt

3M™ Cushion-Mount™ Klichemonteringstape E1120, Brun, 457 mm x 23 m, 0.05 mm, 1 rl/krt

 • 3M ID 7000042361
 • UPC 50021200559414,05900422014065

Tan, flexo plade monteringstape med luftudløser funktion klæbemiddel

Tykkelse på 0,51 mm

Blød/Proces

Se flere detaljer

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Tan, flexo plade monteringstape med luftudløser funktion klæbemiddel
 • Tykkelse på 0,51 mm
 • Blød/Proces
 • Ensartet caliper-kontrol gør det muligt for printeren at bruge flere skumtætheder til et udskriftsjob for at optimere udskriftskvaliteten
 • Vores Easy Mount-liner har mikrokanaler på begge klæbende overflader. Det skraverede mønster tillader luft at slippe ud mellem tapen og cylinderen/muffen og mellem tapen og pladen. Produktiviteten øges, den samlede håndteringstid reduceres, og trykfejl undgås

Monter din fotopolymerplade til printcylindre med 3M™ Cushion-Mount™ Klichemonteringstape E1120. Vores 0,51 mm tan, dobbeltcoated skumtape har luftudløsningsfunktionen med nem fjernelse af pladesiden. Det bruges til højkvalitets procesudskrivning.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plademonteringstape E1120 med klæbemiddel til let montering er beregnet til montering af flexografiske trykplader på cylindre eller muffer. Det giver højkvalitets tonegengivelse, hvor procesudskrivning er vigtig. Vores Easy Mount-liner skaber mikrokanaler i begge klæbende overflader. Det skraverede mønster skaber et kontinuerligt og permanent netværk af mikrokanaler i klæbemidlet, så luft kan slippe ud mellem tapen og cylinderen/muffen og mellem tapen og pladen. Klæbemidlet på den forede side (pladesiden) af tapen er designet til montering af fotopolymerplader og har fremragende holdekraft på tryk og ren pladefjernelse ved afmontering. Klæbemidlet på den ikke-forede side (cylindersiden) af tapen er designet til montering på flexografiske trykcylindre eller -muffer, hvilket giver nem påføring ved montering og ren aftagelighed under afmontering.

Relaterede produkter

Brands Cushion-Mount™
Generel længde (metrisk) 23 m
Klæbemiddelstype Differentialakrylat
Kompositærmer Nej
Luftfrigivelse Ja
Primær liner Polycoatet polyester
Primær linertykkelse (metrisk) 0.11 mm
Print kvalitet (serier) 11 Series
Produktfarve Lysebrun
Påføringstykkelse (metrisk) 0.5 mm
Rygmateriale Polyethylenskum
Samlet bredde (metrisk standard) 457 mm
Samlet tapetykkelse uden liner (metrisk) 0.559 mm
Trykkvalitet Procestryk
Tykkelse på rygmateriale (metrisk) 0.559 mm
Urethan-ærmer Ja

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.