1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Personlige værnemidler
 4. Dragter og arbejdsbeklædning
 5. Reflekterende tekstiler
 6. 3M™ Scotchlite™ tekstilrefleks påsyning FR, 8935, sølv, 25.4 mm x 100 m

3M™ Scotchlite™ tekstilrefleks påsyning FR, 8935, sølv, 25.4 mm x 100 m

 • 3M-produktnummer 8935
 • 3M ID 7000042461
 • UPC 00051138686079

Reflekterende vævet materiale er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning

Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469

Kan bruges på sarte tekstiler, der kun kan renses

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Teknisk datablad (PDF, 327KB)

Detaljer

Promoveret
 • Reflekterende vævet materiale er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning
 • Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469
 • Kan bruges på sarte tekstiler, der kun kan renses
 • Høj grad af designfrihed via enkle former og en individuel finish

3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale 8935 i sølv med høje refleksionsværdier til tøj, som kræver høj synlighed, især brandmandstøj og flammehæmmende arbejdsbeklædning.

3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale 8935 i sølv på tøj, som kræver høj synlighed, især brandmandstøj og flammehæmmende arbejdsbeklædning. Hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning. Materialet skinner hvidt, når det lyses op, selv når brugeren er i vejsiden. Produktet er karakteriseret ved en høj grad af varmeresistens og enestående holdbarhed under brug. 3M's reflekterende materiale består af reflekterende glasperler, der klæbes fast til et slidstærkt og flammehæmmende materiale ii 100% bomuld med et specielt klæbestof. Overholder kravene i ISO 20471, men overgår uden problemer minimums refleksionsværdierne, hvilket forbedrer brugernes synlighed markant. Da basisstoffet er lavet af bomuld, påvirker det reflekterende materiale ikke materialets flammehæmmende egenskaber, og det overgår kravene i EN 469 vedrørende brandbarhed. Derfor er det et oplagt valg til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning, især hvis tøjet vaskes hjemme. Det reflekterende materiale 8935 med stor slidstyrke og holdbarhed kan nemt vaskes ved 60 °C derhjemme (50 omgange i henhold til ISO 20471). Det er også muligt at foretage rensning (30 omgange i henhold til ISO 3175). Selve materialet kan bruges på sarte tekstiler. Hvad angår hårdføre tekstiler, kan brugeren vælge hvilken som helst form for vedligeholdelse. En anden fordel: Materialet fås i forskellige bredder og kan påtrykkes, broderes på, indgraveres eller bruges til rør- eller stansningsdele. Det betyder, at det er nemt at implementere individuelle designs. Derudover er materialets reflekterende egenskaber uafhængige af tøjets struktur og fungerer godt, selv når det bliver vådt. Selv i dårligt vejr sikrer det høj synlighed fra mange vinkler. 3M's patenterede glasperleteknologi sikrer et meget tekstilagtigt udseende, som gør stoffet fleksibelt og lyst, og som giver brugeren en høj grad af komfort. Varemærket 3M™ Scotchlite™ er kendt for sin høje kvalitet. 3M er på verdensplan en af de førende leverandører af reflekterende materialer og tilbyder en omfattende ekspertise og en bred vifte af personlige værnemidler. Nogle af de tjenester, der leveres af denne multiteknologiske virksomhed, omfatter bl.a. support fra specialister med ideer til designudvikling og identifikation af kvalificerede partnere.

Typiske Egenskaber

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.