1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Personlige værnemidler
 4. Dragter og arbejdsbeklædning
 5. Reflekterende tekstiler
 6. 3M™ Scotchlite™ tekstilrefleks påsyning 8987, gul, 50,8 mm x 100 m

3M™ Scotchlite™ tekstilrefleks påsyning 8987, gul, 50,8 mm x 100 m

 • 3M-produktnummer 8987
 • 3M ID 7000042465
 • UPC 00051138540814,05900422024385,50051138540819

Reflekterende vævet materiale hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning, og de fluorescerende egenskaber er med til at gøre materialet meget nemt at se i dagslys, ved daggry og i skumringen.

Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469

Overholder kravene i ISO 20471 vedrørende kombineret materiale

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Teknisk datablad (PDF, 140KB)

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Reflekterende vævet materiale hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning, og de fluorescerende egenskaber er med til at gøre materialet meget nemt at se i dagslys, ved daggry og i skumringen
 • Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469
 • Overholder kravene i ISO 20471 vedrørende kombineret materiale
 • Høj grad af designfrihed via enkle former og en individuel finish

3M™ Scotchlite™ fluorescerende reflekterende materiale 8987 NFPA i gul til beskyttelsesbeklædning, f.eks. brandmandstøj og flammehæmmende arbejdsbeklædning, der kræver høj synlighed både om dagen og om natten.

3M™ Scotchlite™ fluorescerende reflekterende materiale 8987 NFPA i gul er udviklet til beskyttelsesbeklædning, f.eks. brandmandstøj og flammehæmmende arbejdsbeklædning, der kræver høj synlighed både om dagen og om natten. Den reflekterende del af stoffet skinner hvidt, når det lyses op, selv når brugeren er i vejsiden. Produktet er karakteriseret ved en høj grad af varmeresistens og enestående holdbarhed under brug. 3M's reflekterende materiale består af reflekterende glasperler, der klæbes på et slidstærkt flammehæmmende materiale i 100% bomuld med et specielt klæbestof. Det overholder kravene i ISO 20471 og forbedrer folks synlighed om natten via de høje refleksionsværdier. Værdierne overstiger endda minimums refleksionsværdier for materialer med kombinerede egenskaber. Selv under påvirkning af varmestråling og konvektiv varmebelastning overgår materialet ikke alene minimumskravene vedrørende refleksionsværdier, men også kravene vedrørende brændbarhed. Samtidig sikrer den lyse farve synlighed om dagen. Da materialet er lavet af 100% brandhæmmende bomuld, påvirkes de reflekterende materiale ikke materialets flammehæmmende egenskaber, og det overgår kravene i EN 469 vedrørende brandbarhed. Det er nemt at vedligeholde. Selve materialet kan bruges på sarte tekstiler. Hvad angår hårdføre tekstiler, kan brugeren vælge hvilken som helst form for vedligeholdelse. En anden fordel: Materialet fås i forskellige bredder og kan påtrykkes, broderes på, indgraveres eller bruges til rør- eller stansningsdele. Det betyder, at det er enkelt og nemt at implementere individuelle designs. Derudover er materialets reflekterende egenskaber uafhængige af tøjets struktur, hvilket vil sige at det sikrer god synlighed fra mange vinkler. Samtidig sikrer 3M's patenterede glasperleteknologi et meget tekstilagtigt udseende, som gør stoffet fleksibelt og lyst, og som giver brugeren en høj grad af komfort. Varemærket 3M™ Scotchlite™ er kendt for sin høje kvalitet. 3M er på verdensplan en af de førende leverandører af reflekterende materialer og tilbyder en omfattende ekspertise og en bred vifte af personlige værnemidler. Nogle af de tjenester, der leveres af denne multiteknologiske virksomhed, omfatter bl.a. support fra specialister med ideer til designudvikling og identifikation af kvalificerede partnere.

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M