1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Personlige værnemidler
 4. Dragter og arbejdsbeklædning
 5. Reflekterende tekstiler
 6. 3M™ Scotchlite™ tekstilrefleks påsyning, 8986, orange, 50,8 mm x 100 m

3M™ Scotchlite™ tekstilrefleks påsyning, 8986, orange, 50,8 mm x 100 m

 • 3M-produktnummer 8986
 • 3M ID 7000055750
 • UPC 30051138540778

Reflekterende vævet materiale hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning, og de fluorescerende egenskaber er med til at gøre materialet meget nemt at se i dagslys, ved daggry og i skumringen.

Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469

Overholder kravene i ISO 20471 vedrørende kombineret materiale

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Teknisk datablad (PDF, 158KB)

Detaljer

Promoveret
 • Reflekterende vævet materiale hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning, og de fluorescerende egenskaber er med til at gøre materialet meget nemt at se i dagslys, ved daggry og i skumringen
 • Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469
 • Overholder kravene i ISO 20471 vedrørende kombineret materiale
 • Høj grad af designfrihed via enkle former og en individuel finish
 • Måler over 1010 ohm-cm², hvilket betragtes som ikke-ledende i henhold til AATCC-testmetode 76-2000

3M™ Scotchlite™ fluorescerende reflekterende materiale 8986 NFPA i orange-rød til beskyttelsesbeklædning, f.eks. brandmandstøj og flammehæmmende arbejdsbeklædning, der kræver høj synlighed både om dagen og om natten.

3M™ Scotchlite™ fluorescerende reflekterende materiale 8986 i orange-rød er udviklet til beskyttelsesbeklædning, f.eks. brandmandstøj og flammehæmmende arbejdsbeklædning, der kræver høj synlighed både om dagen og om natten. Den reflekterende del af stoffet skinner hvidt, når det lyses op, selv når brugeren er i vejsiden. Produktet er karakteriseret ved en høj grad af varmeresistens og enestående holdbarhed under brug. 3M's reflekterende materiale består af reflekterende glasperler, der klæbes på et slidstærkt flammehæmmende materiale i 100% bomuld med et specielt klæbestof. Det overholder kravene i ISO 20471 og forbedrer folks synlighed om natten via de høje refleksionsværdier. Værdierne overstiger endda minimums refleksionsværdier for materialer med kombinerede egenskaber. Selv under påvirkning af varmestråling og konvektiv varmebelastning overgår materialet ikke alene minimumskravene vedrørende refleksionsværdier, men også kravene vedrørende brændbarhed. Samtidig sikrer den lyse farve synlighed om dagen. Da materialet er lavet af 100% brandhæmmende bomuld, påvirkes de reflekterende materiale ikke materialets flammehæmmende egenskaber, og det overgår kravene i EN 469 vedrørende brandbarhed. Det er nemt at vedligeholde. Selve materialet kan bruges på sarte tekstiler. Hvad angår hårdføre tekstiler, kan brugeren vælge hvilken som helst form for vedligeholdelse. En anden fordel: Materialet fås i forskellige bredder og kan påtrykkes, broderes på, indgraveres eller bruges til rør- eller stansningsdele. Det betyder, at det er enkelt og nemt at implementere individuelle designs. Derudover er materialets reflekterende egenskaber uafhængige af tøjets struktur, hvilket vil sige at det sikrer god synlighed fra mange vinkler. Samtidig sikrer 3M's patenterede glasperleteknologi et meget tekstilagtigt udseende, som gør stoffet fleksibelt og lyst, og som giver brugeren en høj grad af komfort. Varemærket 3M™ Scotchlite™ er kendt for sin høje kvalitet. 3M er på verdensplan en af de førende leverandører af reflekterende materialer og tilbyder en omfattende ekspertise og en bred vifte af personlige værnemidler. Nogle af de tjenester, der leveres af denne multiteknologiske virksomhed, omfatter bl.a. support fra specialister med ideer til designudvikling og identifikation af kvalificerede partnere.

Typiske Egenskaber

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.