1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Film og overdækning
 4. Reflekterende overførselsfilm
 5. 3M™ Scotchlite™ reflekterende overførselsfilm 8787, gul ,914,4 mm x 50 m

3M™ Scotchlite™ reflekterende overførselsfilm 8787, gul ,914,4 mm x 50 m

 • 3M-produktnummer 8787
 • 3M ID 7000055767
 • UPC 00051131885998

Reflekterende overførselsfilm hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning, og de fluorescerende egenskaber er med til at gøre materialet meget nemt at se i dagslys, ved daggry og i skumringen.

Synlighed både om dagen og om natten

Kan vaskes ved 60 °C

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Teknisk datablad (PDF, 145KB)

Detaljer

Promoveret
 • Reflekterende overførselsfilm hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning, og de fluorescerende egenskaber er med til at gøre materialet meget nemt at se i dagslys, ved daggry og i skumringen
 • Synlighed både om dagen og om natten
 • Kan vaskes ved 60 °C

3M™ Scotchlite™ reflekterende overførselsfilm 8787 i gul med høje refleksionsværdier til materialer med kombinerede egenskaber og god resistens over for kemikalier. Velegnet til tøj, som kræver høj synlighed, og som udsættes for stor slitage, f.eks. arbejdsbeklædning, fritidstøj og tilbehør.

3M™ Scotchlite™ reflekterende overførselsfilm 8787 i gul på tøj, som kræver høj synlighed, og som udsættes for stor slitage, f.eks. arbejdsbeklædning, fritidstøj og tilbehør. Hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning. Materialet skinner hvidt, når det lyses op, selv når brugeren er i vejsiden. Består af reflekterende glasperler, der er fastgjort til et polymerlag med et specielt klæbestof. Overførselsfilmen overholder kravene i ISO 20471 og forbedrer folks synlighed via de høje refleksionsværdier. Værdierne overstiger endda minimums refleksionsværdier for materialer med kombinerede egenskaber. Derudover har materialet god bestandighed over for ætsning og kemikalier. Den reflekterende overførselsfilm integreres ved hjælp af laminering og bindes dermed permanent til tøjet uden at øge volumen. Derfor giver den brugeren øget komfort og er også velegnet til materialer med membraner. En anden fordel: Filmen fås i to forskellige bredder og kan tilpasses individuelt. Det betyder, at det er nemt at implementere forskellige designs via påtrykning. Samtidig er materialets reflekterende egenskaber uafhængige af tøjets struktur og fungerer godt, selv når det bliver vådt. Selv i dårligt vejr sikrer det høj synlighed fra mange vinkler. Samtidig sikrer 3M's patenterede glasperleteknologi et meget tekstilagtigt udseende, som gør stoffet fleksibelt og lyst, og som giver brugeren en høj grad af komfort. Varemærket 3M™ Scotchlite™ er kendt for sin høje kvalitet. 3M er på verdensplan en af de førende leverandører af reflekterende materialer og tilbyder en omfattende ekspertise og en bred vifte af personlige værnemidler. Nogle af de tjenester, der leveres af denne multiteknologiske virksomhed, omfatter bl.a. support fra specialister med ideer til designudvikling og identifikation af kvalificerede partnere.

Typiske Egenskaber

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.