3M™ beskyttelsesdragt 4510, 2XL

3M-id 7000089665UPC 040467194016423M-varenummer 4510 2XL
 • Type 5/6 beskyttelsesdragt, der er designet til at yde omkostningseffektiv beskyttelse mod skadeligt støv og begrænset væskestænk.
 • Beskyttelse mod biologiske stoffer (EN 14126)
 • Den er fremstillet af et blødt og let ikke-vævet stof med mikroporøst laminat, som yder beskyttelse mod stænk og giver styrke og åndbarhed.
 • Certificeret beskyttelse mod skadeligt støv af Type 5/6 og begrænset væskestænk
 Mere
Se alle detajler
Specifikationer
Anbefalet anvendelse
Dæmpning og afhjælpning, Asbestinspektion, forberedelse på stedet, isolering, Rengøring og vedligeholdelse, Sterilerum, Fødevareforarbejdning, Let industriel rengøring, vedligeholdelse af maskinen, Maling, Maling og coating, resiner, Anvendelse af pesticider, Farmaceutisk behandling, Farmaceutisk behandling, håndtering af giftige pulvere
Anbefalet Industri
Erhvervsbygninger, Design og byggeri, Rengøring af anlæg, Fødevaresikkerhed
Emballering
Pakket enkeltvis
Faretype
Begrænset beskyttelse mod visse væskestænk samt faste partikler (type 5 og 6), Støv, Mindre væskestænk, Partikel
Funktioner
Hætte med to paneler, Antistatisk, Elastisk manchet, Elastisk talje, Elastisk talje og ankel
Lukning
Tovejs lynlås
Materiale
Laminat
Mindste salgbare enhed
pr. styk
Pakke kvantitet
20
Produktfarve
Hvid
Produktnøgle
4510
Produktserie
4510
Produkttype
Beskyttelsesdragt
Stil
Hætte med to paneler, Elastisk manchet, Elastisk talje, Elastisk talje og ankel
Størrelse
XXL
Sømtype
Syede sømme, Dobbeltsøm og kantet
Yderligere beskyttelsesegenskaber
Antistatisk beskyttelse, Beskytter mod radioaktivt støv
Produktdetaljer
 • Type 5/6 beskyttelsesdragt, der er designet til at yde omkostningseffektiv beskyttelse mod skadeligt støv og begrænset væskestænk.
 • Beskyttelse mod biologiske stoffer (EN 14126)
 • Den er fremstillet af et blødt og let ikke-vævet stof med mikroporøst laminat, som yder beskyttelse mod stænk og giver styrke og åndbarhed.
 • Certificeret beskyttelse mod skadeligt støv af Type 5/6 og begrænset væskestænk
 • Designet er med hætte og to paneler, tovejslynlås med stormlukning; de elastiske åbninger reducerer risikoen for hudeksponering
 • Antistatisk coating EN 1149-5 reducerer elektrostatiske udladninger og risikoen for gnister

3M™ beskyttelsesdragt 4510 giver økonomisk beskyttelse mod smitsomme agenser, visse former for skadeligt støv og begrænset væskestænk. Vores PE-laminat inkluderer mikroporer, der tillader, at varme og fugt fordamper fra huden og ud gennem dragten, der er en let og komfortable, men alligevel beskyttende løsning.

3M™ beskyttelsesdragt 4510 er certificeret i KAT III og holder skadeligt støv ude i henhold til Type 5, ligesom den yder Type 6-stænkbeskyttelse mod væskesprøjt. 3M beskyttelsesdragt 4510 opfylder en række standarder for kemisk beskyttelsesbeklædning, EN 14126 om smitsomme agenser, EN 1073-2 om modstand mod radioaktive partikler, EN 1149, EN ISO 13688, EN 13034 om væskestænk (type 6) og EN ISO 13982-1 om støv (type 5). Designet omfatter en godt dækkende hætte med to paneler og en tovejslynlås med stormlukning. En elastisk talje, manchetter og ankler sikrer komfort og dækning, der forbliver på plads. Det rene hvide materiale fremstilles ved at laminere en polyethylenfilm på en blød ikke-vævet polypropylenbase. Det er modstandsdygtigt materiale med en ultra lav fnugdannelse. Den antistatiske coating reducerer statisk afladning og reducerer risikoen for gnister og antændelse. Beskyttelsesdragten er let og blød, og mikroporerne tillader, at fugten fordamper, samtidig med at den yder let beskyttelse mod kemiske stænk.

Kontakt os

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.