3M™ DBI-SALA® Højkapacitets-davitsystem med lang rækkevidde til lukkede rum 8000119

 • 3M-produktnummer 8000119
 • 3M ID 7100313960

Davitarme med kort og lang rækkevidde/forskydning, nederste mast og komplette systemer

Integreret 22 kN (5.000 lbs) masteforankringspunkt

Faldsikring vurderet i alle forskudte davitmastpositioner

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Teknisk datablad (PDF, 4MB)
Samlet højde (metrisk standard) 600 mm
Produkttype Davit Hoist System

Detaljer

Promoveret
 • Davitarme med kort og lang rækkevidde/forskydning, nederste mast og komplette systemer
 • Integreret 22 kN (5.000 lbs) masteforankringspunkt
 • Faldsikring vurderet i alle forskudte davitmastpositioner
 • Kombiner med 1 eller 2 nedre masteforlængere
 • Integreret sekundært faldsikringsforankringspunkt
 • Indbyggede primære og sekundære trisser
 • Låse- og skruejustering
 • Let, holdbar aluminiumskonstruktion
 • Anvendes sammen med 3M™ DBI-SALA® Højkapacitets-flytbare og permanente sokler

3M™ DBI-SALA® Højkapacitets-davitsystemer er designet til mandehuller og adgang til/ophentning fra lukkede rum. Davitarmen er konstrueret af lette materialer, herunder højstyrkealuminium. Kranarmen svinger for at sikre nem redning og kan justeres efter begrænset frirum opadtil. Davitarmen kan justeres, så den passer til mange standardindgange. Mange andre flytbare og faste sokler er tilgængelige for at passe til ethvert behov.

Brug 3M™ DBI-SALA® Davitarme sammen med 3M™ DBI-SALA® davitsokler som en del af et rednings- og arbejdsstøttesystem til lukkede rum. Vores davitenhed er primært fremstillet i specialudviklet ekstruderet aluminium og har en finish med en blanding af pulverlakering med grøn og sort højglans, som giver høj synlighed. Produktet har et modulbaseret design, hvilket betyder, at det kan adskilles i flere dele med henblik på nem transport og opbevaring. Denne modulbaserede opbygning giver også mulighed for at skifte problemfrit mellem davitarme med kort og lang rækkevidde. Både davitarmens højde og rækkevidde kan justeres og fastlåses sikkert med sikringsstifter, som er monteret ved hjælp af selvoprullende liner, der er med til at forhindre brud og snoninger. Det nye design gør højdejusteringsprocessen for davitsystemet dobbelt så hurtig som i tidligere 3M™ DBI-SALA® modeller. Fire uafhængige forankringssteder er tilgængelige og certificerede i henhold til EN795:2012 til faldsikring. Faldsikring for flere brugere understøttes op til to brugere, der vejer 140 kg hver, hvilket opfylder kravene i CEN/TS 16415:2013. Funktion til materialehåndtering er gjort mulig ved at leve op til kravene i maskindirektivet for manuelle løft 2006/42/EF. Kapacitet tildeles op til 205 kg i mobile sokler og op til 340 kg i fastgjorte sokler, når der er monteret passende enheder. Redning er også muliggjort i henhold til kravene i EN1496:2012 ved brug sammen med godkendte 3M-redningsenheder. Alle 3M™ DBI-SALA® Højkapacitets-sokler er designet til brug i kombination med 3M™ DBI-SALA® Højkapacitets-davitmaster og danner tilsammen et perfekt matchet rednings- og arbejdssystem til lukkede rum. Med hensyn til adgang til/redning fra lukkede rum er det afgørende, at udstyret fungerer perfekt og hurtigt. 3M har en omfattende serie af rednings- og ophentningssystemer og årtiers dokumenteret service i marken.

Typiske Egenskaber

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.