1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Film og overdækning
 4. Folier til vinduer
 5. Beskyttende folier
 6. 3M™ sikkerhedsfilm - Safety serie - S140, 1,27m x 22,86m (50 in x 75 ft)

3M™ sikkerhedsfilm - Safety serie - S140, 1,27m x 22,86m (50 in x 75 ft)

 • 3M-produktnummer S 140
 • 3M ID 7000088563
 • UPC 05010027824799

Reducerer fare i forbindelse med knust glas efter naturkatastrofer, hærværk og andre voldsomme hændelser

Effektiv løsning til at opgradere glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne for bygningen

Blokerer 99 % af de skadelige ultraviolette stråler (UV), der medfører, at ting falmer, hvilket er med til at forlænge interiørets levetid

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Teknisk datablad (PDF, 90KB)
Temperatur ved påklæbning (celsius) 5 ℃
Samlet bredde (metrisk standard) 1.270 mm
Overflade Glas
Generel længde (metrisk) 23 m

Sådan køber du 3M™ Vinduesfilm.


Når du kontakter en autoriseret 3M™-forhandler, kan teamet få en forståelse af dine behov, aftale et lokalt besøg, anbefale et eller flere produkter, foretage målinger og tale om logistik omkring montering.

Vores forhandlere er autoriseret af 3M til at levere fremragende service, montering og tilfredshed. Når du køber vinduesfilm fra en autoriseret 3M™-forhandler, kommer garantien for både filmen og installationen direkte fra 3M, så du kan købe med fuld tillid.

Find den løsning, du har været på udkig efter, ved at kontakte en forhandler i dag.

Spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe.

Vores autoriserede 3M™-forhandlere vil meget gerne besvare dine spørgsmål vedrørende vinduesfilm, monteringsprocessen eller specifikke problemstillinger.

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Reducerer fare i forbindelse med knust glas efter naturkatastrofer, hærværk og andre voldsomme hændelser
 • Effektiv løsning til at opgradere glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne for bygningen
 • Blokerer 99 % af de skadelige ultraviolette stråler (UV), der medfører, at ting falmer, hvilket er med til at forlænge interiørets levetid
 • Øger sikkerheden og giver ekstra beskyttelse mod tyveri efter indtrængning gennem smadrede vinduer
 • Beskytter mod graffiti, hærværk, ridser og slid
 • Kan kombineres med 3M™ Impact Protection systemer for ekstra beskyttelse og sikkerhed

3M™ Safety and Security vinduesfilm, Safety-serien er vores serie af indvendige transparente film, der er designet til at beskytte mennesker mod ødelagt glas og give en prisvenlig og effektiv metode til at opgradere glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne for en bygning.

Føj ekstra sikkerhed til indvendige glasdøre og vinduer med 3M™ Safety and Security vinduesfilm, Safety-serien. Vores serie af transparente vinduesfilm er med til at beskytte mennesker mod ødelagt glas og giver en prisvenlig og effektiv metode til at opgradere glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne for en bygning. De yder også fremragende beskyttelse mod hærværk på glas, f.eks. i form af ridser og graffitiangreb. Ved at blokere 99 % af de ultraviolette stråler (UV), hvilket svarer til solbeskyttelsesfaktor 1000 (SPF). beskytter disse film mennesker mod skadelige UV-stråler, ligesom de beskytter møbler og interiør mod at falme. Den overordnede ydeevne i 3M™ Safety and Security vinduesfilm kan forbedres ved hjælp af 3M™ Impact Protection systemer. De kan kun bruges til indvendige opgaver.

Foreslåede anvendelser
 • Indvendige vinduesoverflader i kommercielle, offentlige og private bygninger

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.