Når sikkerheden er afgørende, er udskiftning kritisk

Når sikkerheden er afgørende, er udskiftning kritisk

SE ALLE PRODUKTER

3M™ filtre mod gasser og dampe, med filterindikator, 6000i-serien

Vi er stolte af at præsentere vores 3M™ filtre mod organiske gasser og dampe med 3M™ indikator for filterskift. Disse unikke, innovative og brugervenlige filtre har en indikator for filterskift (ESLI), der hjælper brugeren med at fastslå, når det er tid til at udskifte filteret i forskellige arbejdsmiljøer.*

 • Enkel indikatorbjælke
  Enkel indikatorbjælke

  I de relevante arbejdsmiljøer* kommer en indikatorbjælke til syne for at hjælpe brugerne med at fastslå, hvornår filteret skal udskiftes. Den genlukkelige label beskytter indikatoren mod oversprøjtning og snavs.

  Sådan fungerer det

 • Optimer brugen af filtre
  Optimer brugen af filtre

  I stedet for at implementere én overordnet tidsplan for udskiftning, som gælder alle medarbejdere, gør indikatoren det muligt at udskifte filtre i relevante arbejdsmiljøer baseret på antal arbejdstimer, eksponeringsniveau, vejrtrækningsmønster og miljøforhold.

 • Tillid til beskyttelsen
  Tillid til beskyttelsen

  3M's indikator for filterskift kan være med til at give ekstra tryghed, og kan bruges som et supplement til din nuværende procedure for udskiftning – og i nogle tilfælde erstatte din nuværende proces.

  Er indikatoren relevant i mit arbejdsmiljø?


 • Sådan bruger du indikatoren

  3M's indikator for filterskift kan anvendes som supplement til din nuværende procedure for udskiftning af filtre. Du skal stadig udskifte dit filter i henhold til det normale skemalagte interval, eller når indikator for filterskift markerer det, afhængigt af hvad der indtræffer først. I nogle tilfælde kan du anvende indikatoren som den primære metode til at vurdere, hvornår filteret skal udskiftes, og dermed erstatte det nuværende tidsskema. Gør følgende for at finde ud af, om 3M's indikator for filterskift kan anvendes som primær metode til at afgøre behovet for filterudskiftning:

 • 1) Registrer eksponeringen for at fastslå koncentrationen af organiske gasser og dampe i dit arbejdsmiljø.

 • 2) Vælg Select and Service Life Software for at se resultaterne. Hvis indikator for filterskift (ESLI) ikke anvendes som den primære udskiftningsmetode, kan den stadig anvendes som supplement til din nuværende procedure for filterudskiftning.


* Se brugsanvisningen til 6051i og 6055i eller Select Life Software for at afgøre, om disse filtre er velegnede i dit arbejdsmiljø.


Videoer


Produktinformationer