Renere værksteder. Hurtigere profit.

Det komplette auto system til overfladebehandling - høj effektivitet sammen med høj kvalitet.

Jeg vil gerne modtage information fra 3M

Baser din succes på vores sortiment

 

Fra specialist til universalekspert.

Der er straks adgang til et nærmest uendeligt produktudvalg, der opfylder selv de højeste krav. Et omfattende produktsortiment af høj kvalitet, der strækker sig fra løsninger i sæt til 3M™-slibemidler og produkter til lakpolering.

Fra fordele til profit.

Vores standardiserede workflows er en accelerator for alle karrosseriværksteder. De forenkler processer i forbindelse med overfladebehandling og gør det betydeligt hurtigere at udføre reparationer. Enkle processer, gentagelige resultater – stor effekt.

Alt er godt.

SERVICE all-inclusive er lige så meget en del af Festools værktøjer som kvalitet og pålidelighed. Hvis du registrerer dine produkter inden for 30 dage efter købet, får du glæde af en omfattende servicepakke, der sparer dig tid, penge og bekymringer. Det betyder, at alt værktøj ikke blot er en god investering, men også en sikker investering.

 • Total Automotive Sanding System

  Oplev forskellen

  Lønsomhed + effektivitet: Forbedret støvfjernelse og arbejdsstationsorganisering er med til at reducere omarbejde og spildtid – det optimerer din bundlinje.

  Sundhed + sikkerhed: Systemet er udviklet med mekanikerens sikkerhed i fokus, inklusiv forbedret ergonomi. Det er noget, vi alle kan glæde os over.

Værkstedsapplikationer

 • Mød all-inclusive Garanti

  Registrér dine Festool værktøjer inden for 30 dage efter køb og drag fordel af branchens førende pakke af service og support. Fordelene omfatter 15 dages penge tilbagebetalingsgaranti, 36 måneders tyveribeskyttelse med mere.

   UDFORSK GARANTI NU


Præsentationsvideoer • Powered by Festool Automotive Systems-logo

  Total Automotive Sanding System

  3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af autobranchen. 3M's innovative slibemidler, som er de bedste af sin art, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibemidler, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladebearbejdning, herunder trykluft og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, opbevaringsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflader, funktioner til fjernelse af støv og service.

  FIND UD AF MERE OM FESTOOL

  BESØG 3MCOLLISION.COM