Elektrisk karrosserireparationssystem

Elektrisk Slibesæt til karosseri

Opgave: Fjernelse af lak

Det elektriske karrosserislibesæt, inklusive ROTEX RO 150, bliver hurtigt dit foretrukne valg. Fjernelse af material er især effektiv med grov slibning, og resultatet er perfekte overflader. Det er et universalsæt, der gør dit arbejde hurtigere, takket være kort tid til opsætning og adskillelse samt nem udskiftning af pude.

3M™ Cubitron™ II sætter også tempoet. Den er med sin særdeles innovative teknologi op til 30 % hurtigere end sammenlignelige premium-produkter og skaber samtidig imponerende fine og ekstremt ensartede sliberesultater. Desuden udvikles der ingen varme, der er skadelig for emnet og strukturen, når der slibes med 3M™ Cubitron™ II. Uden den sædvanlige varmepåvirkning garanteres til hver en tid markant bedre karrosserireparation uden ændringer i metalstrukturen som bivirkning.
 

 • Trykluft Slibesæt til karosseri

  Glæd dig over op til 30 % lavere energiomkostninger med det pneumatiske karrosserislibesæt, der omfatter LEX 3 150.

   

  Trykluft-slibesæt til karosseri>

 • Slibning uden fartgrænser – 3M™ Cubitron™ II

  3M™ Cubitron™ II giver mulighed for maksimal fjernelse med minimal varmeudvikling, og med bare fire standardslibemidler opnår du perfekte resultater.

  3M™ Cubitron™ II 

 • Slibeproces – trinvis beskrivelse

  Viden om processen af afgørende for strømlining og standardisering af opgaver. Følg processen trin for trin for at opnå optimale resultater.

  Se slibeprocessen trin for trin >


3M™ Cubitron™ II-slibemidler og -tilbehør

Køb alle produkter

3M™ Personlig sikkerhed

Køb alle produkter
 • 3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+
  3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+

 • Powered by Festool Automotive Systems-logo

  Total Automotive Sanding System

   


  3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af autobranchen. 3M's innovative slibemidler, som er de bedste af sin art, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibemidler, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladebearbejdning, herunder trykluft og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, opbevaringsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflader, funktioner til fjernelse af støv og service.

  FIND UD AF MERE OM FESTOOL