System til Lakfinish

Højglanssæt

Med høj hastighed til høj glans.


Opnå perfekt finish på så godt som ingen tid. Højglanssættet gør det muligt med alle laksystemer, uanset kompleksiteten af nuancen. Standardworkflowet giver mulighed for perfekte polereresultater med lille indsats. Og takket være den optimale arbejdspladsorganisering med talrige opbevaringsrum sparer du også tid, når du skal rydde op i dine materialer.

Grøn, gul, blå. Sådan ser visheden om altid at have det rette værktøj ved hånden ud. Det farvekodede poleringssystem med hurtig tilslutning forebygger risikoen for forvirring og sikrer, at det rette polermiddel og den rette poleringsrondel altid er inden for rækkevidde i alle procestrin. Det er en klar fordel i forbindelse med rent og præcist arbejde.

 • 3M™ Trizact™ - slid med fordele.

  Med 3M™ Trizact™ får du et slibemiddel, der vedligeholder sig selv. Desuden hjælper det dig med at opnå perfekte overflader gennem din polering.

  Lakfinishsystem – poleringsproces (Trizact)>

 • Brochure

  Find ud af mere om klassens bedste slibemidler fra 3M i kombination med elektrisk premium-værktøj fra Festool Automotive Systems.

  Download brochure >

 • Poleringsproces – trinvis beskrivelse

  Viden om processen af afgørende for strømlining og standardisering af opgaver. Følg processen trin for trin for at opnå optimale resultater – det hele er nemt med 3M's farvekodede poleringssystem.

  Poleringsproces – trinvis beskrivelse>


3M™-slibemidler og -tilbehør

Køb alle produkter

3M™ Personlig sikkerhed

Køb alle produkter
 • 3M™ SecureFit™ beskyttelsesbrille klar AS/AF, SF201AF
  3M™ SecureFit™ beskyttelsesbrille klar AS/AF, SF201AF
 • Hoop ear plugs
  Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+
  3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+

 • Powered by Festool Automotive Systems-logo

  Total Automotive Sanding System

  3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af autobranchen. 3M's innovative slibemidler, som er de bedste af sin art, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibemidler, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladebearbejdning, herunder trykluft og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, opbevaringsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflader, funktioner til fjernelse af støv og service.

  FIND UD AF MERE OM FESTOOL