Elektisk Slibesystem til lak

Elektrisk Slibesæt til lak

Arbejde med sikkerhed in mente

 


Det elektriske slibesæt til lak med ETS EC 150 demonstrerer sit udtalte fokus på sundheden med støvhåndtering, vibrationshåndtering og bagpladebremse. Det er også i en klasse for sig hvad håndteringen angår. Det er fleksibelt og let, og selv med én hånd er det en leg at arbejde med. Den holdbare og økonomiske EC-TEC-elmotor gør det elektriske forberedelsessæt til en drivkraft for din virksomhed.

3M™'s Accuspray™-system giver dig mindre udsprøjtning, reduceret lakforbrug og perfekte overflader, der tilsammen giver en mere produktiv proces, både hvad arbejde og materialer angår. Den gennemsigtige og aftagelige lufthætte er ekstremt let at rengøre, og dermed er det lettere end nogensinde at skifte mellem grundere. Med denne nyskabelse opnås glatte overflader og optimal laktykkelse ikke længere ved et tilfælde, men hver gang. Fylderprocessens sprøjtedyse sparer tid og arbejde, ligger godt i hånden og er særdeles nem at rengøre, så det er hurtigere at skifte fylderfarve.

 

 • Trykluft-Slibesæt til lak

  Glæd dig over effektiv håndtering med trykluft slibesystemet til lak, samtidig med at du får lave omkostninger til forbrug af trykluft.

  Trykluft Slibesæt til lak>

 • Sikkerhedssæt

  Sikkerhedssættet er udviklet til arbejde i områder, der er følsomme over for tørt støv. Det er udstyret med en flammehæmmende plastbeholder, der minimerer risikoen for brand og eksplosioner.

  Sikkerhedssæt>

 • Påføring af primer med maksimal effektivitet

  Viden om processen af afgørende for strømlining og standardisering af opgaver. Følg processen trin for trin for at opnå optimale resultater med 3M™ Accuspray™-systemet.

  Påføring af primer med maksimal effektivitet>


3M™-slibemidler og -tilbehør

Køb alle produkter

3M™ Personlig sikkerhed

Køb alle produkter
 • 3M™ SecureFit™ beskyttelsesbrille klar AS/AF, SF201AF
  3M™ SecureFit™ beskyttelsesbrille klar AS/AF, SF201AF
 • Hoop ear plugs
  Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+
  3M™ Aura™ Støvmaske, FFP2, med ventil, 6923+

 • Powered by Festool Automotive Systems-logo

  Total Automotive Sanding System

  3M og Festool Automotive Systems har indgået et globalt, strategisk samarbejde med henblik på optimal betjening af autobranchen. 3M's innovative slibemidler, som er de bedste af sin art, herunder 3M™ Cubitron™ II-slibemidler, fås nu sammen med Festool Automotive Systems værktøjer til overfladebearbejdning, herunder trykluft og elektriske slibemaskiner, poleremaskiner og bagplader, opbevaringsbokse og arbejdsstationer til klargøring af overflader, funktioner til fjernelse af støv og service.

  FIND UD AF MERE OM FESTOOL